Projektmenedzsment helyzetfelmérés

A 2019. április 4-én megrendezésre kerülő, a „PROJEKT-SZAKEMBER-VEZETŐ” 22. Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készítünk a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Te véleményed alapján képet kapjunk néhány, a szakmai közvélemény érdeklődésére számot tartó tényezőről.

Korábbi, 2008 óta évenként készített felméréseinkben különböző aspektusokból foglalkoztunk a projektek sikertényezőivel, ill. a projektmenedzsment magyarországi helyzetével. A felmérések eredményeit bemutattuk az éves Fórumokon, és közzétettük a HTE www.hte.hu/projekt2019 oldalán, ahol a publikációk jelenleg is elérhetők.

Az idei kérdőívünk a következő három blokkból áll:

„A” BLOKK – AGILITÁS

„B” BLOKK – ÜZLETI KILÁTÁSOK 2019-BEN

„C” BLOKK – HÁTTÉRDATOK AZ ELEMZÉSHEZ

Az „A” blokk az agilitás megítélésének néhány aspektusával foglalkozik. A „B” és „C” blokk a korábbi években is alkalmazott kérdéseket tartalmaz, ami (az idei adatok részletesebb elemzése mellett) lehetővé teszi a korábbi felmérések eredményeinek időbeli összehasonlítását is. Mind a három blokk kitöltése fontos, ugyanakkor nem tart tovább 15-20 percnél. Válaszaidat a megfelelőnek tartott válaszlehetőség(ek) jelölésével adhatod meg. Kérjük, hogy kövesd az on-line kitöltésre vonatkozó instrukciókat.

Bízunk benne, hogy a kérdőív on-line módon történő megválaszolásával Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy az idei Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen.

Kérjük, hogy http://www.hte.hu/web/projekt2019/kerdoiv oldalon elérhető kérdőívet legkésőbb 2019. február 25-ig szíveskedj kitölteni.

Kérjük továbbá, hogy kollégáidat, a szakmában dolgozó ismerőseidet is tájékoztasd a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók száma jelentősen meghatározza a felmérés eredményeinek értékét és megbízhatóságát. A válaszolók anonimitását biztosítja, hogy a kapott adatok, információk csak összesített formában, statisztikailag feldolgozva kerülnek nyilvánosságra.

A felmérés eredményeit a PM Fórum záró szekciójának keretei között mutatjuk be és vitatjuk meg. A felmérés összefoglalóját közre adjuk a HTE (www.hte.hu), a PMI (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon is.

A felmérésben való közreműködését, a Fórum Szervező Bizottsága nevében előre is köszönjük!