Projektvezetői készségfejlesztő program

AMIT NEM LEHET TANKÖNYVBŐL MEGTANULNI!


3X8 órás fejlesztő program projektvezetők számára, ami kimondottan a “soft” készségek fejlesztésre szolgál


Projektvezetőként – mint minden más szakmában – elengedhetetlen, hogy folyamatosan fejlődjünk, képezzük magunkat. Ma már mind a módszertanok elsajátítása, mind a szakmai fejlődés – akár online, akár hagyományos formában – minden projektvezető számára elérhető. A módszertanok ismerete, az ezekben való jártasság megfelelő és elengedhetetlen keretet ad a projektek sikeres végrehajtásához, a projekt sikere azonban – és ebben mindenki egyetért – az emberi tényezőkön is múlik. Az interperszonális készségek szerepét a sikeres projektekben a szakértők 50%-ra becsülik.

 

Amíg a módszertani elemek elsajátíthatók „tankönyvből” is, addig a projektvezetők számára szükséges interperszonális képességek más módszerekkel fejlesztendők: erre legtöbbször az általános menedzsment-képzéseket szokták javasolni. A projektvezetőknek a vezetéshez szükséges készségek alkalmazása azonban  sok tekintetben eltér az általános vezetőkétől, azokat más szituációkban, másképp kell alkalmazniuk.  A projektvezetőnek rendszeresen, gyorsan és rutinszerűen kell tudnia irányítani, csapatot építeni, motivációt fenntartani. Nem a saját érdekeit kell érvényesítenie, hanem különböző érdekeket kell összehangolnia. Mindezt általában formális szervezeti hatalom nélkül. Ezt csak akkor tudja kezelni, ha tudatosan törekszik rá, és kész eszköztárral rendelkezik a fenti helyzetek kezelésére.

 

24 órás soft skills képzésünk speciálisan a projektvezetők problémáira és készségeire koncentrál, ezáltal a gyakorlatban használható eszközöket ad, valamint egyénre szabott fejlődést tesz lehetővé.

 

A program célja, hogy a résztvevők tudatosítsák magukban a saját projektvezetői működésüket segítő tulajdonságaikat. Megismerjék és megértsék mások működését, munkamotivációit, a projektek sikerét befolyásoló emberi tényezőket, valamint, hogy átgondolják, milyen eszközeik vannak a projekt környezet befolyásolására.

 

További információkat és tematikát itt talál.


A képzés mindenki számára hasznos, akik rendelkeznek már alapvető projektmenedzsment módszertani ismeretekkel és megfelelő szakmai jártassággal, de hisznek abban, hogy a sikeres projektvezetéshez kell még valami plusz, és készek a folyamatos fejlődésre és megújulásra.

 


Korábbi résztvevőink mondták:

 

“A program gyakorlatias, esettanulmányokkal mutatja meg a helyzetek kezelését és emellett az elméleti hátteret is megmutatja.” Fórizs István OTP Mobil PM

 

“A Projektcoach projektvezetői készségfejlesztő programja egy olyan tréning, mely valós, az életben használható eszközöket nyújt a projektvezetők számára, amellett, hogy segít saját személyiségünk feltárásában és megértésében is.” Vass Balázs, OTP Mobil Kft.

 

“A lehetőségekhez képest mérten személyre szabott anyag és menetrend, valamint a közös gondolkodást, tapasztalat megosztást magába foglaló elméleti oktatás jobban bevon, és ad át információt, mint más képzések. A tanult technikák kipróbálása, és közös elemzése pedig segíti a mély megértést. Hasznos és élvezetes training.” Schiller-Tamás László IT Business Analyst

 

“Meglepő és hasznos információkat tudtam meg magamról amik segítenek a projekteken való részvételben, amit mindenkinek javasolnék, derítsék ki ezeket önmagukról is egy ilyen tréningen.” Kocsis Tibor OTP Mobil Kft. Business Analyst

 

“Nagyon jó volt. Legalább egy ilyen mértékű betekintés a pszichológia gyakorlati használatába\hasznosságába nagyon sokat segít a kommunikációs stratégiák és taktikát tudatos kiépítésben, illetve önmagunk megismerésében. Nekem már az nagyon fontos pozitív megerősítés volt a program hasznosságát illetően, hogy az első alkalom után érdeklődéssel távoztunk, és tudatosan elkezdtük alkalmazni a tanultakat, aminek a hatása már látható a szervezeten belül. Persze ez még csak a jéghegy csúcsa, ezek az első lépések, de abban biztos vagyok, hogy ezen a területen szeretném tovább erősíteni magamat és a csapatomat, mert meggyőződésem, hogy nagy hasznára válik a program akár IT architekt-ek számára is.” Ádám Márkus OTP Mobil Kft. IT Head of Service Delivery


Oktatónk: Votisky Petra, coach, tréner, pszichológus


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: folyamatos

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:    0670 284 8526    0620 925 6229
Képzés ára: 240 000 +ÁFA Ft

A csoportok a jelentkezések ütemében indulnak. Küldje el adatait, és értesítjük, amint véglegessé válik a következő csoport indulási időpontja!

Kezdés időpontja: folyamatos indulás


Érdekel a program

Érdekel a program, szeretnék értesítést kapni a következő csoport indulásáról:
Projektvezetői készségfejlesztő program.

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Megjegyzés

captcha

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amennyiben szeretne hasznos szakmai cikkeket, tanulmányokat, összefoglalókat kapni tőlünk, valamint értesülni az aktuális szakmai rendezvényekről, illetve a Projektcoach Kft. képzéseiről és egyéb szolgáltatásairól!


 Feliratkozom a hírlevélre
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot

Tájékoztatjuk, hogy jelen érdeklődés elküldése az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A következő csoport indulása előtt értesíteni fogjuk.