Új utak a projektmenedzsmentben

Mit kell tudni a programról?

„Vége a projektmenedzsmentnek, ahogy eddig gondoltuk” – jelzik a nemzetközi trendek, és úgy látjuk, maximálisan igazuk van. A korábban jól bevált PM módszertanok önmagukban már nem elegek a sikeres projektvezetéshez. Ez a projektvezetőknek szóló 4×4 órás gyakorlati képzésünk kimondottan a tankönyvekből nem megszerezhető tudásra és gyakorlati megoldásokra fókuszál. Az egyes alkalmak első részében a projektmenedzsment legújabb trendjeiről és kihívásairól beszélgetünk a tréner irányításával, a szünet után pedig a résztvevők által behozott valós projektproblémákra (nem fiktív esettanulmányokra) keresünk közösen valódi, működő megoldásokat. A résztvevők megismerhetik a hasonló szituációkban mások által alkalmazott hatékony tippeket, trükköket, technikákat. „Szakemberektől szakembereknek” szemléletünk alapján tréningünk elsősorban a szakmai beszélgetésre, tudás- és tapasztalatátadásra épül, így a tanultak azonnal átültethetők a mindennapi gyakorlatba.

A képzés 16 PDU-ként elszámolható.

Tréningünk hasznos lesz Önnek, ha
  • gyakorló projektvezetőként dolgozik
  • projektmenedzsment alapképzésben részesült, de a módszertani tréningek nem adtak választ minden kérdésére
  • Ön is azt tapasztalja, hogy a projektvezetők felé támasztott elvárások az utóbbi években nagyot változtak, amihez a projektvezetőknek új készségekre van szükségük, és az alkalmazott projektmenedzsment technikákat is folyamatosan fejleszteniük kell
Képzésünkön többek között ezekre a kérdésekre kaphat választ:
  • Mi változott a projektmenedzsmentben az elmúlt 10 évben? Mik az új kihívások? Mik voltak a fő fókuszok régebben és mik kell legyenek ma?  Hogyan tudunk alkalmazkodni a változó prioritásokhoz? Milyen új és visszaszoruló szerepek vannak a projektekben?

  • A jó projektvezetés önmagában miért nem elég a sikeres projekthez? A rossz, vagy nem pontosan behatárolt üzleti cél jól megvalósítva is rossz eredményt szül. A projektvezető legjobb barátja az üzleti elemző. De vajon mi a BA szerepe, feladata? Mit várhat a PM a BA-tól? Mi a legjobb munkamegosztás a PM és a BA között?

  • Rengetegen küszködünk a megfelelő módszertan megtalálásával. De létezik tökéletes módszertan? Mire jók a módszertanok? Mikor, melyiket érdemes használni? Van-e értelme a szakmai minősítéseknek?

  • Mik a legfontosabb PM készségek? Hogyan fejleszthetjük őket?

 


“Gyakorlatias program. A szervezők tapasztalata és a résztvevők sokfélesége garantálja, hogy mindenki számára tud újat adni. Elsősorban olyanoknak ajánlom, akik rendelkeznek már projektvezetői tapasztalattal.” Fenyves Ádám / projektvezető

 

OLVASSA EL, MIT MONDANAK MÉG RÉSZTVEVŐINK A PROGRAMRÓL!  

 


OKTATÓ:

Fodor Andrea a PMSZ elnökhelyettese

 A KÉPZÉS HELYSZÍNE:

1035 Budapest, Hunor u. 30. C. épület III. lépcsőház, fszt.2.

KÉPZÉSI NAPOK:

4×4 óra – 2018. május

RÉSZLETEK HAMAROSAN!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

+36 70  904 5100  /  +36 20 925 6229Képzés ára: 170 000 +ÁFA Ft

Kezdés időpontja: 2018.


Információt kérek az igénybe vehető kedvezményekről és/vagy egyéb kérdésem van


Helyfoglalás

Szeretnék helyet foglalni a következő képzésre:
Új utak a projektmenedzsmentben/2018..
Kérem, küldjenek jelentkezési lapot!


Név*

Email cím*

Telefonszám*

Megjegyzés

captcha


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot

Tájékoztatjuk, hogy jelen nyomtatvány kitöltése előzetes helyfoglalásra szolgál. Jelentkezése csak az aláírt jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé. A csoportot a jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében töltjük fel.
ÉRTESÍTÉST KÉREK AZ IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEKRŐL

Érdekel a Új utak a projektmenedzsmentben program. Kérem, értesítsenek az elérhető kedvezményekről, illetve választ várok a ’Megjegyzés’ dobozban feltett kérdésemre.


Név*

Email cím*

Telefonszám*

Megjegyzés

captcha


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot