Melyik Business Analyst képzés a nekem való?

Ha tanácstalanul állsz, hogy az üzleti elemzői képzéseink közül melyik lenne Neked a leginkább megfelelő, segítünk a választásban:

Üzleti elemzők szemléletformáló, gyakorlati képzése

Olyan üzleti elemzőknek és projektvezetőknek ajánljuk, akik elsajátítanák az üzleti gondolkodásmód alapjait, valamint a BA munkához kapcsolódó legfontosabb eszközöket, módszereket. A képzés gyakorlati, készségfejlesztő, és szemléletfejlesztő elemeket is tartalmaz.

A Business Analyst munkához elengedhetetlen alaptudás, módszertan.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Üzleti elemzők módszertani képzése

Üzleti elemző képzésünk következő fokozata, azoknak ajánljuk, akik részt vettek szemléletfejlesztő tréningünkön. Célja a Business Analyst módszertani ismeretek elmélyítése, valamint a nemzetközi BA standardek (PMI) megismerése.

Ha minősítésre még nincs szükséged, de Business Analyst tudásodat nemzetközileg elismert szintre emelnéd.

Bővebb információ a képzésről >>

 

PMI-PBA vizsgafelkészítő képzés

A képzés célja a résztvevők PMI-PBA minősítő vizsgára való felkészítése. A képzés a PMI által vizsgakövetelményként támasztott 35 PDU üzleti elemzői képzési órát teljes mértékben biztosítja. Azoknak a tapasztalt és gyakorlott BA-knak ajánljuk, akik nemzetközileg elismert minősítést szereznének.

Részletes tudást, gyakorlatokat bíztosít, valamint rengeteg időt megspórolhatsz a képzéssel.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Smart Talk: A lényeget mondd! – Vezetői gondolkodás és hatékony kommunikáció tréning

A képzés célja a vezetői gondolkodásmód, priorizáció, és a hatékony kommunikáció elsajátítása a felsővezetés felé. A képzés segítségével könnyedén megfogalmazhatja a lényeget, átadhat információt fókuszáltan, ami a vezetői meggyőzésben elengedhetetlen.

Tanulj meg a felsővezetés nyelvén!

Bővebb információ a képzésről >>

 


Ha még bármi információra szükséged lenne a döntéshez, hívjon minket a +3670 284 8526-os számon! Várjuk Téged is képzéseinken!