Melyik Business Analyst képzés a nekem való?

Ha tanácstalanul állsz, hogy a Business Analyst képzéseink közül melyik lenne Neked a leginkább megfelelő, segítünk a választásban:

Business Analyst I. – Szemléletformáló gyakorlati képzés

Olyan üzleti elemzőknek és projektvezetőknek ajánljuk, akik elsajátítanák az üzleti gondolkodásmód alapjait, valamint a BA munkához kapcsolódó legfontosabb eszközöket, módszereket. A képzés gyakorlati, készségfejlesztő, és szemléletfejlesztő elemeket is tartalmaz.

A Business Analyst munkához elengedhetetlen tudás rendszerezése, a módszertan részletes ismertetése.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Business Analyst II. – Módszertani képzés

Üzleti elemző képzésünk következő fokozata, azoknak ajánljuk, akik részt vettek szemléletfejlesztő tréningünkön. Célja a Business Analyst módszertani ismeretek elmélyítése, valamint a nemzetközi BA standardek (PMI) megismerése.

Ha minősítésre még nincs szükséged, de Business Analyst tudásodat a következő szintre emelnéd a módszertan elmélyítésével, a Business Analyst I. képzés után.

Bővebb információ a képzésről >>

 

PMI-PBA (Professional Business Analyst) vizsgafelkészítő képzés

A képzés célja a résztvevők PMI-PBA minősítő vizsgára való felkészítése. A képzés a PMI által vizsgakövetelményként támasztott 35 PDU üzleti elemzői képzési órát teljes mértékben biztosítja. Azoknak a tapasztalt és gyakorlott BA-knak ajánljuk, akik nemzetközileg elismert minősítést szereznének.

Részletes tudást, gyakorlatokat és a vizsgán alkalmazható praktikákat biztosít, valamint rengeteg időt megspórolhatsz a képzéssel.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Egyéb kapcsolódó képzéseink üzleti elemzők számára:

Smart Talk: A lényeget mondd! – Vezetői gondolkodás és hatékony kommunikáció tréning

A képzés célja a vezetői gondolkodásmód, priorizáció, és a hatékony kommunikáció elsajátítása a felsővezetés felé. A képzés segítségével könnyedén megfogalmazhatja a lényeget, átadhat információt fókuszáltan, ami a vezetői meggyőzésben elengedhetetlen.

Tanulj meg a felsővezetés nyelvén!

Bővebb információ a képzésről >>

 

LEAN mindenkinek – a hatékony és üzletközpontú folyamatszervezés eszközei

A képzés célja a LEAN folyamat optimalizáció keretrendszerének, eszköztárának és módszertanainak megismerése egy olyan „LEAN metodologista” oktató tolmácsolásában  aki maga is megélte egy a szolgáltató szektorban ismert vállalat teljes szervezetre vonatkozó LEAN bevezetés kihívásait, majd tapasztalatait több vállalat hasonló projektjeiben szélesítette tovább, s tudását aktívan építi ma is menedzsment tanácsadási és működés kiválósági projektjeiben.

Ismerd meg a hatékony folyamatszervezés eszközeit, 5 napi tudást 2 napban!

Bővebb információ a képzésről >>

 


Ha további információra lenne szükséged a döntéshez, hívj minket a +36 70 904 5100-s számon!

Téged is várunk képzéseinken!