PPMO+ Program – képzés PMO vezetőknek és portfólió menedzsereknek

Mit kell tudni a képzésről?

100% -ban működő, kipróbált portfólió menedzsment módszerek!

A projekt portfólió menedzsment bevezetésével és elfogadtatásával sok szervezet küszködik, és csak keveseknek sikerül egy elfogadott és elismert működést felállítani. A 2 napos nyílt program során áttekintjük a projekt portfólió menedzsment céljait, lehetőségeit, nehézségeit, valamint azokat az eredményeket, amik valóban értéket teremtenek a szervezet és a vezetőség számáraHiánypótló képzés, gyakorlatban bizonyított megoldásokkal, Házi Ágnestől, a téma legjobb gyakorló szakemberétől.

“Teljesen gyakorlatias, másnap használható ötletek, tű pontos megértést ad a PMO-t érintő kihívásokkal kapcsolatban” (Bolyó Gábor – PMO vezető, UniCredit Bank)

Kiknek ajnáljuk?

 • projektiroda (PMO) vezetőknek
 • projekt portfólió menedzsereknek
 • projektiroda kialakítását tervező szervezetek képviselőinek

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz

 • Mi az, amivel a PMO értéket teremt? Miért olyan nehéz ezt az értéket megmutatni? Miért küzd a legtöbb PMO a saját szerepének elismertetésével?
 • Jó megoldások és tévutak; mi az, amit egy PMO-nak minimálisan biztosítania kell, és hová lehet fejlődni?
 • Hogyan tudja a PMO biztosítani a szükséges vezetői információt és kontrollt anélkül, hogy túlzott adminisztrációval terhelné le a szervezetet?
 • Hogyan mutassuk be a projekt portfoliót? Mit kontrolláljunk? Mikor van hozzáadott értéke a kontrollnak?
  Hogyan mutathatjuk be a portfólió teljesítményét? Mit, miért és hogyan mérjünk? Mik a nehézségek a mérésekkel kapcsolatban, és hogyan kerekedhetünk felül rajtuk?
 • Mik a portfólió-, budget- és erőforrás-tervezés legfontosabb kérdései, módszerei és technikái? Mikre figyeljünk a tervezéskor?
 • Vezetői eladás és prezentáció – mire kíváncsi a vezetőség, és mi az, amivel feleslegesen terheljük?

A képzésről mondták

“Gyakorlatias, lényegretörő, életszerű. Az előadás stílusa magával ragad”

“Újszerű, gyakorlat-orientált program, amely kiválóan ötvözi az elméleti és gyakorlati kérdéseket. Azonnal alkalmazható tudást nyújt.” Bálint Andrea, MKB Bank Zrt., Főosztályvezető

“Szakmailag felkészült szakemberek, barátságos, interaktív, gyakorlatias fókuszú kiscsoportos formában történő témafeldolgozások, amelyek során a napi munkavégzéshez számtalan hasznos és praktikus ötletet és támogatást lehet kapni. Nekem sokat segítettetek. Köszönöm!”  Oroszi Mónika, CIB Bank, Portfólió manager

Szeretnék több véleményt olvasni

A program részletei

OKTATÓ: 

Házi Ágnes, az egyik legnagyobb tapasztatlattal rendelkező hazai PMO szakember. Ágnes a GE Capital londoni központjában PMO Managerként globális programokat kontrollált, a Budapest Bankban sikeres PMO-t épített és vezetett, ahol a PMO folyamatok es módszerek folyamatos javítása révén a bank projekt leszállítási képessége kimutatható módon javult, korábban pedig 10 évig big4 tanácsadó cégeknél (PWC, Accenture, IBM) több országban, számos projekten szerzett tapasztalatot.

KÉPZÉSI NAPOK: 2019. tavasszal 2×1 nap 9-17 óráig

KÉPZÉS HELYSZÍNE: 1035 Budapest, Hunor u. 30. C. épület III. lépcsőház, fszt.2.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: 

Fodor Andrea – 06 20 925 6229

Maller Kata – 06 70 904 5100

KÉPZÉS ÁRA: 350 000 +ÁFA Ft

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK fix -20% az árból! 

KARÁCSONYI AKCIÓ!

Részt vennél bármelyik képzésünkön 30% kedvezménnyel? Írd a megjegyzés rovatba, hogy “AKCIÓ30”!

Az akció részleteiről ITT olvashatsz!

Kezdés időpontja: 2019. tavasz (részletek hamarosan)