Agilis szemléletformáló képzés

A 2 napos alapozó agilis programunkat azok számára állítottuk össze, akik szeretnék beépíteni az agilis gondolkodásmódot saját és/vagy vállalatuk vezetési eszköztárába. Ehhez átfogó ismereteket biztosít az agilis módszertanokról és részletesen bemutatja a Scrum-ot, mely a legismertebb agilis projektvezetési metódus. Projektvezetők, funkcionális vezetők, termékmenedzserek és üzleti döntéshozók számára javasolt.

Programunk érinti az agilis gondolkodásmód szervezeti bevezetésének előfeltételeit, segítséget nyújt a „klasszikus” projektvezetésről történő átállásban, és a Scrum képében azonnal használható módszertant és szabályrendszert ad a résztvevők kezébe.

 

Kiknek ajánljuk?

  • üzleti döntéshozóknak, projektvezetőknek, funkcionális vezetőknek, üzleti elemzőknek, termékmenedzsereknek, és egyéb projekteken dolgozó kollégáknak
  • akik szeretnének megismerkedni az agilis módszertanokkal, és azok gyakorlati alkalmazhatóságával

A program eredménye

  • A képzésen a résztvevők megismerik az agilitás  filozófiáját, betekintést nyernek a leggyakrabban alkalmazott módszertanokba, valamint gyakorlati tanácsokat kapnak az adott módszertanok előnyeiről és hátrányairól, valamint alkalmazhatóságuk feltételeiről.
  • A programon egy valós helyzetből vett esettanulmányon keresztül bemutatásra kerülnek az agilis gondolkodásmódra történő átállás nehézségei és eredményei. Emellett a résztvevők feladatokon keresztül a gyakorlatba is átültetik a Scrum elméleti ismereteit.

A program részletei

OKTATÓ: Horváth Balázs – PMP, ACP, CSM

KÉPZÉS IDEJE:  2×8 óra, 2019.február 20-21. 9- 17 óráig

KÉPZÉS HELYSZÍNE: 1035 Budapest, Hunor u. 30. C épület lll.Lh. Fsz.2.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: 

Fodor Andrea  +36 20 925 6229

Lotz Andrea     +36 70 904 5100

KÉPZÉS ÁRA:  190.000 Ft + ÁFA/fő

 

Kezdés időpontja: 2019.02.20