Rólunk mondták

Az igényeket a tréner csapat maximálisan figyelembe veszi (előzetes egyeztetés, utólagos quality check, tréning közbeni rugalmas témakövetés) Elméleti és gyakorlati tapasztalattal egyaránt bíró trénerek. Inhomogén (eltérő tudásszintű) csapat minden tagjának adott új információt a tréning.

Háy Veronika, CIB Bank, PMO vezető

Azoknak ajánlom, akik már sok tréningen voltak és megélték azt, hogy e hétköznapokban milyen nehéz beépíteni a tréningen tanultakat. Itt a módszer olyan magas bevonódást eredményez, hogy sokkal könnyebb a hétköznapokban a tanultak kipróbálása, működtetése.

Bóta Edit Éva, Generali Biztosító Zrt., HR üzleti partner

Hasznos információk, kompakt formátumban, könnyed stílusban kommunikálva.

Elkán Tamás, OTP Bank Nyrt., projektvezető

Szakmailag felkészült szakemberek, barátságos, interaktív, gyakorlatias fókuszú kiscsoportos formában történő témafeldolgozások, amelyek során a napi munkavégzéshez számtalan hasznos és praktikus ötletet és támogatást lehet kapni. Nekem sokat segítettetek. Köszönöm!

Oroszi Mónika, CIB Bank, Portfólió manager

Nagyon hasznos volt, hogy az egyes problémák átbeszélésekor a tréner/coach értette miről van szó, biztos PM szakmai háttérrel rendelkeztek. Tapasztalataikkal segítették a csapatot a probléma megoldásában, amellett, hogy a csapat maga is megpróbálta.

Projektvezető, nemzetközi nagybank

Aprónak tűnő nehézségek kezelését segítettek olyan köntösbe helyezni, ami másoknál is hasonló mértékű gondot okoztak, ezáltal a feladat megoldási nehézségeiben osztozni tudtam másokkal, és könnyebben találtunk optimális választ egy kérdésre. A coachok tisztában voltak a cég céljaival és nehézségeivel, ezáltal tudtak könnyen azonosulni a problémáinkkal.

Négyesi Barbara, ERSTE Bank, projekt koordinátor

Konstruktív légkört tudtatok teremteni.

Projektvezető, telco szolgáltató cég

Minden tanulási és tapasztalatszerzési lehetőséget örömmel veszek, és nagyon örülök, hogy megismertelek Titeket! Várom, hogy jövőre folytatódjon!

Projektvezető, nemzetközi nagybank

A programot vezető coachok/trénerek felkészültségét és hozzáállását kiválónak tartjuk. A Projektcoach Kft cégünk részére hasznos, megbízható, színvonalas szolgáltatást nyújtott.

Lakatos Bence, ügyvezető, BCS Business Consulting Services Kft.