Szakértőink

Cégünk, a Projektcoach Kft. fő tevékenységi területe a projekt kultúra fejlesztés, a projektek működését támogató folyamat- és szervezetfejlesztés, projektvezetők, üzleti elemzők és egyéb projektszakértők fejlesztése, valamint a projektek támogatása a projekt célok sikeres és hatékony megvalósulása érdekében.

Fodor Andrea vagyok, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végeztem, de Business Coach diplomával (BKF, 2011), és team és csoport coach képesítéssel is rendelkezem. Közel 20 év vezetői, tanácsadói, projektvezetői és üzleti elemzői tapasztalatot szereztem különböző hazai hitelintézeteknél. Vezetőként főkönyvelői, kontrolling igazgatói, program-menedzseri, valamint befektetési szolgáltatási területeken gazdasági vezetői pozíciókban dolgoztam. Később, 2003 és 2009 között projektvezetőként, üzleti elemzőként és tanácsadóként vettem részt több informatikai és pénzügyi projekten. Szakmai pályafutásom során több, mint 25 jelentős méretű, és sok kisebb projektben vettem részt, szponzorként, projektvezetőként, program menedzserként, szakmai vezetőként, üzleti felelősként vagy elemzőként, illetve szakértőként, tanácsadóként.

Vezetőként mindig foglalkoztatott a vezetéselmélet. A projektek során többször is volt alkalmam tehetséges, lelkes és belülről motivált csapatokkal komoly értéket létrehozni. Ugyanakkor számtalanszor találkoztam azzal, hogy túlterhelt, alulmotivált és a változásokkal szemben ellenálló csapatokkal milyen nehéz a célokat elérni. Projektvezetőként azt is megtapasztaltam, hogy mi kell ahhoz, hogy hatalom és vezetői eszközök nélkül eredményeket lehessen elérni. 2012 óta az ebből nyert tapasztalatokat kamatoztatva a Projektcoach Kft. keretein belül kollégáimmal együtt a cégek projektmenedzsment kultúrájának fejlesztését, a támogató környezet megteremtését, ehhez kapcsolódóan a minél nagyobb értékteremtéshez szükséges szemlélet erősítését, és a projektekben dolgozók személyi és szakmai fejlődését támogatjuk. LinkedIn profil

Majorné Lakó Rita, MBA, business- és executive coach vagyok. Szintén sokéves IMG_8244_kicsinemzetközi projektvezetői, projekt-koordinátori, banki felsővezetői, valamint coaching tapasztalattal rendelkezem. Neves nemzetközi bankoknál végzett munkám során projektvezetőként, projekt-koordinátorként, szponzorként és vezetői tanácsadóként számos kiemelt projekt sikeréhez járultam hozzá. A Citibank londoni irodájában a regionális IT projektirodát vezettem. Részt vettem az ABN Amro magyarországi turnaround programjának indításában és végrehajtásában, amelynek kiemelt projektjeit irányítottam. Az ABN Amro Bank és a K&H Bank egyesülésekor az Integrációs Iroda helyettes vezetőjeként az összes back office folyamat egyesítését, a projektirodák összevonását, a futó projektek koordinálását, illetve a két bank szabályozási rendszerének összehangolását felügyeltem. Ezenkívül több éves banki vezetői tapasztalattal rendelkezem back office és értékpapírforgalmazási területen is. Linkedin profil

Hitvallásunk
Hisszük és tapasztaltuk, hogy a projektek sikeressége leginkább azon múlik, hogy milyen a projekteket körülvevő, támogató “projekt kultúra”. Munkánk során vizsgáljuk és felmérjük, hogy az adott szervezetben milyen szervezeti mechanizmusok (governance – irányítási – és végrehajtási) működnek, meghatározzuk azokat a fejlesztendő területeket, amik megfelelő működés esetében a projektek sikerét nagyban tudják támogatni és magában a fejlesztés végrehajtásában is aktívan részt veszünk addig, amíg a szervezet nem az elvárt színvonalon működik.
Továbbá valljuk, hogy egy cég, egy projekt, egy munkahelyi csapat sikerességét elsősorban az emberi tényezők határozzák meg. Arra köteleztük el magunkat, hogy tapasztalatainkkal, szakértelmünkkel, és a coaching erejével munkatársaik teljesítményének maximalizálásán keresztül támogassuk ügyfeleink üzleti céljainak elérését.