LEAN folyamatszervezés – a hatékony és ügyfélközpontú folyamatfejlesztés eszközei

Business Analystként hatékonyabban szeretnél működni? Projektvezetőként szeretnéd megérteni a folyamatokat? Folyamatszervezőként szeretnéd bővíteni ismereteidet? Érdekel a LEAN alapú működés?lean

Ismerd meg velünk a LEAN folyamat optimalizáció keretrendszerét, eszköztárát és módszertanait!

A működési kiválóságra törekvés ma már nem csak tudomány, hanem velünk élő gyakorlat. A kiválósági módszertanok, úgymint BPR (business process reenginering), vagy LEAN, esetleg LSS (LEAN SIX SIGMA) tanulható eszköztárral működnek, s elemeiket ráadásul testre lehet szabni akár egy adott vállalati helyzetre is.

2 napos programunk ezen módszertanok fogalomrendszerének bemutatását követően merít a legjobb gyakorlatokból, s konkrét működési kiválósági program elemek elsajátítását teszi lehetővé sok gyakorlattal támogatva.

A program lehetőséget teremt akár szervezeti átalakulás, vagy LEAN transzformáció előtt álló vállalatok számára is az eszköztár elsajátítására. Egyre gyakrabban találkozunk azzal a tulajdonosi, vagy felsővezetői elvárással, hogy a szervezet átláthatóbb, egyszerűen követhető működését LEAN-esítéssel szeretnék megvalósítani. A legtöbb helyen ez a változás projektként indul, így projektvezetőként, vagy üzleti igény elemzőként nemcsak ismernünk célszerű, hanem ma már alapvető elvárás, hogy a gyakorlatban használni is tudjuk a LEAN, a Six Sigma, vagy a BPR egyszerű, logikus, könnyen elsajátítható eszközeit.

Ehhez nyújtunk mi most segítséget. A BPR, LEAN és Six Sigma fogalmi meghatározásán túl, a legismertebb módszertan, a DMAIC elemeinek felhasználásával tanulunk projektet alapítani, vizualizálni, vezetői dashboardot (beszámolót), vagy whiteboardot (teljesítménytáblát) építeni, ügyfél visszajelzést kérni, s problémát beazonosítani.Minden bemutatásra, s begyakorlásra kerülő eszköz a napi gyakorlatból vett, s valós projektekben már beváltan bizonyított módszertan.

Programunk egyedülálló, hiszen olyan „LEAN metodologista” oktató tolmácsolásában ismerkedhetnek meg a működési kiválóság alapjaival, aki maga is megélte egy a szolgáltató szektorban ismert vállalat teljes szervezetre vonatkozó LEAN bevezetés kihívásait, majd tapasztalatait több vállalat hasonló projektjeiben szélesítette tovább, s tudását aktívan építi ma is menedzsment tanácsadási és működés kiválósági projektjeiben.

 

Kinek ajánljuk?

  • Elsősorban a szolgáltató a szektorban aktív, vagy odakészülő, s a működési kiválóság iránt fogékony érdeklődőknek,
  • Business Analystoknak,
  • LEAN eszközrendszer bevezetésén dolgozó projektvezetőknek, projektmenedzsereknek és szakértőknek,
  • Szervezetfejlesztő, vagy folyamatoptimalizáló szakértőknek,
  • Szervezeti kultúraváltáson gondolkodó és annak eszközeit megismerni szándékozó vezetőknek, projektmenedzsereknek,
  • Folyamatszervezőknek.

A program eredménye

A képzés eredményeként a résztvevők képet nyernek a LEAN gondolkodás és eszköztár működéséről a folyamat és működés optimalizációs kezdeményezésekben. A LEAN szemlélet egyúttal lehetőséget ad arra, hogy a vállalat átalakításában fontos vezetői motivációkat is megértsék a résztvevők. Elsajátítják továbbá azon kritikus, alapvető eszközök használatát, melyek projektvezetői munkájukhoz létfontosságúak.

A trénerről

Hoffer Beáta, menedzsment tanácsadó, ügyfélélmény és LEAN szakértő, tréner

Közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen, s több, mint 20 évet töltött el a bankszektorban számos pozícióban. A hosszú banki karrier sokszínűsége mellett lehetővé tette, hogy szervezetek átalakítását, megújítását, s működési hibáinak kijavítását számtalan feladatban és projektben vezetőként, vagy résztvevőként megtanulja.

A tréner részletes bemutatkozása»

A képzésről mondták

“Gyakorlatias, képzett tréner, a tapasztalatok és vélemények megbeszélése, használható módszertanok megjelenítése, jó kiegészítő képzés business analyst, projektmenedzsment képzésekhez.” Fórizs István, IT termékmenedzser, OTP Mobil

“Egy gyors, de alapos áttekintés a LEAN világáról gyakorlatokon keresztül.” Kocsis Tibor, vezető business analyst, OTP Mobil

“Az elméleti módszertan mellett, általunk megnevezett projekt alapján gyakorlatban is megvalósítottuk a feladatokat.”

“Nagyon tetszett az előadó, nagyon jó volt a sok gyakorlati példa, amit hozott. Jófej, rugalmas, kedves.:) “

A program részletei

KÉPZÉS IDEJE: Indulás igény szerint. Ha érdekel a képzés, vedd fel velünk a kapcsolatot!

KÉPZÉS HELYSZÍNE: 1035 Budapest, Hunor utca 30. C épület, lll.Lh. Fszt. 2.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: 

Fodor Andrea  +36 20 925 6229

Lotz Andrea     +36 70 904 5100

Képzés ára

KÉPZÉS ÁRA:   180.000 Ft+ÁFA/fő

KEDVEZMÉNY MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:   -10% +ÁFA az árból! 

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező