Aktualitások

A Trend FM vendégei voltunk, ahol az IT szektor munkaerőhiányáról és a Tehetségprogramról, mint lehetséges megoldásról beszélgetett a héten Fodor Andrea, Projektcoach Consulting ügyvezetője és Béres Dóra, a Tehetségprogram vezetője.

Karrier Trend a tudatos karrierépítők, önfejlesztők lifestyle-magazinja. Új sorozatukban az üzleti elemző szakmát mutatják be, amiről már lehet, hogy hallottál, de még nem teljesen világos, mivel is foglalkozik.

Vendégei voltunk a PMSZ Podcastnak, ahol Borbényi Katával beszélgetett Fodor Andrea, a Projektcoach ügyvezetőjével, és egyik Tehetségprogramos kollégánkkal, Angelica Cvetkovic IT projektmenedzserrel.

Fodor Andrea, a Projektcoach ügyvezetője a PMSZ június Havi Mustra blogjában az üzleti igénymenedzsment leggyakori hibáit veszi górcső alá.

Az üzleti igénykezeléssel rengeteg cég küzd. A megfelelő üzleti elemzés jelentősen megkönnyíti az üzleti igények priorizálását. Ez azonban csak akkor tud működni, ha a demand management folyamatok ütemezetten és átláthatóan működnek.

ITEXEC 2022 – AdatgazdaGság 2022. június 2-3.

2022. 06. 01. | Szekér Enikő

ITEXEC konferencia előadói között lesz Fodor Andrea, a Projektcoach Consulting Kft. ügyvezetője is , aki arra keres választ, hogy miért veszítik el a munkavállalók a legtehetségesebb munkavállalóikat?

Új tanácsadó kollégánk bemutatkozik

2022. 04. 11. | Szekér Enikő

Bemutatjuk Bálind Violetta tanácsadót, aki többek közt azért csatlakozott a szakértői csapatunkhoz, hogy sokrétű tapasztalatát átadja másoknak. Ennek egyik formája az új, tanácsadóknak, megoldásszállítóknak szóló képzésünk.

Edina tapasztalt üzleti elemző volt a minősítés megszerzése előtt, hiszen évek óta kiemelt figyelmet fordít az üzleti elemzői módszertan beépítésére és folyamatos fejlesztésére. Ennek hatásairól, illetve a PMI-PBA minősítés megszerzéséhez vezető útról mesélt miniinterjúnkban.

Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező