Aktualitások

Vendégei voltunk a PMSZ Podcastnak, ahol Borbényi Katával beszélgetett Fodor Andrea, a Projektcoach ügyvezetőjével, és egyik Tehetségprogramos kollégánkkal, Angelica Cvetkovic IT projektmenedzserrel.

Szeptemberben a  Trend FM vendégei voltunk, ahol a Tehetségprogramról, képzéseinkről és a módszertanunkról beszélgettünk Nyul Zsuzsával.

Légy az elsők között és biztosítsd helyed a szakmai konferenciánkon, amelyet kifejezetten olyan szakemberek számára szervezünk, mint Te!

Fodor Andrea, a Projektcoach Consulting Kft. ügyvezetője az agilitás blokkjának panelbeszélgetésén kifejti véleményét arról, hogyan lehet elkerülni az agilitásban rejtőző csapdákat.

A Trend FM vendégei voltunk, ahol az IT szektor munkaerőhiányáról és a Tehetségprogramról, mint lehetséges megoldásról beszélgetett a héten Fodor Andrea, Projektcoach Consulting ügyvezetője és Béres Dóra, a Tehetségprogram vezetője.

Karrier Trend a tudatos karrierépítők, önfejlesztők lifestyle-magazinja. Új sorozatukban az üzleti elemző szakmát mutatják be, amiről már lehet, hogy hallottál, de még nem teljesen világos, mivel is foglalkozik.

Fodor Andrea, a Projektcoach ügyvezetője a PMSZ június Havi Mustra blogjában az üzleti igénymenedzsment leggyakori hibáit veszi górcső alá.

Az üzleti igénykezeléssel rengeteg cég küzd. A megfelelő üzleti elemzés jelentősen megkönnyíti az üzleti igények priorizálását. Ez azonban csak akkor tud működni, ha a demand management folyamatok ütemezetten és átláthatóan működnek.

Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező