Business Analyst fejlesztés útja a nemzetközi minősítés megszerzéséig

Sok cég évek óta hangsúlyt fektet az üzleti elemzők továbbképzésére, fejlesztésére. Ennek a folyamatnak egy állomása a PMI-PBA minősítés megszerzése. Kósa Edinának Lead Business Analyst – Erste Bank velünk készült fel és februárban sikeresen, magasan az elvárt szint felett tette le a PMI-PBA vizsgát!

Gratulálunk a kiváló teljesítményhez és a frissen megszerzett nemzetközi minősítéshez!

Edina tapasztalt üzleti elemző volt a minősítés megszerzése előtt, hiszen évek óta kiemelt figyelmet fordít az üzleti elemző módszertan beépítésére és folyamatos szakmai fejlesztésére. Ennek hatásairól, illetve a PMI-PBA minősítés megszerzéséhez vezető útról mesélt miniinterjúnkban.

Ha nyárra szeretnél Te is a nemzetközi Business Analyst minősítést megszerzők közé tartozni, akkor még van néhány szabad helyünk az április 22-én induló PMI-PBA vizsgafelkészítő kurzuson.
Néhány ok, hogy miért vágj bele velünk:
 • Vizsgafelkészítőnk sikerességi rátája 96%-os.
 • A magyarországi vizsgázottak több mint 60%-át mi készítettük fel a vizsgára fel.
 • Vizsgafelkészítőnk addig tart, amíg sikeres vizsgát nem teszel.
 • Képzésünkön elsajátíthatók a PMI-PBA vizsgához szükséges elméleti ismeretek, és azok a gyakorlati tudnivalók, amik a vizsga sikeres letételéhez szükségesek. Amennyiben a képzésben résztvevők alkalomról alkalomra készülnek, a felkészítő képzést követően 2-3 héten belül sikeres vizsgát tehetnek.
 • Ez a képzés nem ér véget a kiírt időpontban:  addig tart, amíg sikeres vizsgát nem teszel. Addig segítünk, amíg meg nem szerzed a minősítést.  Ha valami mégis közbejön, a felkészítőt díjmentesen megismételheted a későbbiekben.
 • Jól előkészített anyagainkkal akár több száz óra otthoni tanulást spórolhatsz meg. Ha alkalomról alkalomra készülsz, a felkészítőt követően sikeres vizsgát tehetsz.
 • A képzésen kapsz egy általunk összeállított Business Analyst eszközgyűjteményt, melyet mind a vizsgára való felkészülés során, mind a napi Business Analyst munkában nagyszerűen alkalmazhatsz.
 • Sablonokat, további eszközöket is összeállítottunk Neked, ami a mindennapi munkádban is alkalmazhatsz
 • Gyakorlati vizsgatippekkel is szolgálunk a még sikeresebb teljesítményhez.
Az áprilisban induló képzés trénere Andrea Fodor PMI-PBA Professional Business Analyst, tanácsadó, tréner
Részletek a vizsgafelkészítőről: https://bit.ly/2LydzIu

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező