Projektcoach üzleti elemző miniinterjúk

Üzleti elemző videóinterjúnkban Vajas Péter PMI-PBA, a Raiffeisen Bank Zrt.  Digital Business Analyst-je beszél a Projektcoach képzésen tanultakról, kedvenc business analyst technikájáról, és arról, hogy mit szeret leginkább a szakmájában. A miniinterjúból kiderül, hogyan használható a képzésen szerzett tudás a gyakorlatban, miért változatos az üzleti elemző szakma, mik a szépségei és melyek a gyakorlatban is kipróbált és bizonyított módszerek, amelyek segítik a professzionális munkát.

 

 

A következő üzleti elemző interjúnkban dr. Kővári Judit, Oriana, Business Analyst, beszél a Projektcoach képzésen megszerzett ismereteiről, kedvenc business analyst technikájáról, illetve, hogy szerinte miért érdemes a Business Analyst szemléletformáló képzésen akár senior Business Analysteknek is résztvenni.

 

Ha Téged is érdekel az üzleti elemző szakmához elengedhetetlen tudás, a módszertan elsajátítása, a gyakorlatban azonnal használható megoldások, valódi tapasztalatcsere, szakmai karrierépítés, akkor nézz szét Business Analyst képzéseink között és válassz gyakorlati tréningjeink közül!

https://projektcoach.hu/kepzesek/uzleti-elemzok-ba-reszere/

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

    Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


      A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező