PMSZ Podcast: Ha egy junior projektmenedzser karrier beindul – Tehetségprogram és mentorálás

Szekér Enikő

Nemrég indítottuk el  Tehetségprogramunkat, ahova folyamatosan keressük a fejlődni vágyó pályakezdőket és pályaváltókat, junior projektmenedzser kollégákat, kezdő és tapasztalt üzleti elemzőket, rendszerszervezőket.

Cégünk közel egy évtizede foglalkozik üzleti elemzők és projektmenedzser kollégák képzésével, fejlesztésével. Az általános munka-erőhiány és a magas fluktuáció jelentős problémát okoz az IT szektorban. 

Ám szűk keresztmetszetet már nem a fejlesztő munkatársak, sokkal inkább a szélesebb látókört igénylő, stratégiai és szakmai, üzleti és IT szemlélettel egyaránt rendelkező projektmenedzser és üzleti elemző kollégák  jelentik. Ezért fontos, hogy minél több junior projektmenedzser vagy üzleti elemző kolléga tudjon elindulni a pályán.

Üzleti elemző vagy projektmenedzser karrier? De hogyan?

Vendégei voltunk a PMSZ Podcastnak, ahol Borbényi Katával beszélgetett Fodor Andrea, a Projektcoach ügyvezetőjével, és egyik Tehetségprogramos kollégánkkal, Angelica Cvetkovic IT projektmenedzserrel.

Miért tartja fontosnak egy tanácsadó cég a fiatal tehetségek felkarolását? 

Mit ad a résztvevőknek egy tehetségprogram és hogyan néz ki a mentorálás a gyakorlatban? 

Ám a szűk keresztmetszetet már nem a fejlesztő munkatársak, sokkal inkább a szélesebb látókört igénylő, stratégiai és szakmai, üzleti és IT szemlélettel egyaránt rendelkező kollégák: a projektmenedzserek és az üzleti elemzők jelentik.

 

 

Hallgasd meg a beszélgetést, ahol választ adunk a fenti kérdésekre, illetve többek között szó esik a munkaerő hiányról, a projektmenedzser és üzleti elemző szakma jelenéről és jövőjéről, a Tehetségprogram modelljéről, és hogy kiket várunk a programunkba. 

 Angelica pedig megosztja a személyes tapasztalatait is a projektmenedzser karrier útjáról.
 
 

Junior Projektmenedzser vagy üzleti elemző álláskeresőknek kihagyhatatlan lehetőség!

Üzleti elemző vagy Projektmenedzser karrier lehetőséget keresel?  A Projektcoach Consulting több évtizedes releváns szakmai tapasztalattal és nemzetközileg elismert Üzleti elemzői minősítéssel rendelkező szakemberekkel segítenek Neked beindítani üzleti elemzői vagy projektmenedzser karriered! Ha érdekelnek a részletek, tájékozódj az alábbi oldalakon:

 

Junior projektmenedzser, junior üzleti elemző kollégák jelentkezését folyamatosan várjuk!

 
 
Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező