“Projektmenedzsment és üzleti elemzési trendek – milyen irányba változtathatja ezeket egy lehetséges válság?”

fodor andrea
Forrás: ITB

Az IT Business májusi számában szóba került a stratégia válsághelyzet esetén, ami erőforrás- és költséghatékony megoldásokat igényel. Nagyobb értékre lesz szükség rövidebb idő alatt, amihez azonban a szemléletmódnak is változnia kell.

„10-ből 9 magyarországi szervezet nem él az üzleti adatokra épülő elemzéssel döntéselőkészítés előtt, még akkor sem, ha az információk rendelkezésre állnak. Ezáltal jó és értékes, sok esetben olcsóbb, vagy jobb megoldási alternatíváktól esnek el”, mondta Fodor Andrea, a Projektcoach Consulting ügyvezetője. A cégek számára életmentő lehet ebben a helyzetben, ha képesek feltárni a valós üzleti problémát.

Olvasd el a teljes cikket, ami 5 pontban foglalja össze, hogy mely projektmenedzsment- és business analyst trendek tűnhetnek el, és melyek erősödhetnek meg!

»Tovább a teljes cikkhez

A kialakult helyzet tovább erősíti a business analyst-ek jelentőségét, hiszen kulcsfontosságúvá válik a megfelelő követelmények megfogalmazása. Ehhez szükséges a működő módszertan, valamint a követelménymenedzsment folyamatok és technikák elsajátítása. További információért tájékozódj módszertanunkról, és kérd ingyenes konzultációnkat!

»Tovább az üzleti elemzés és követelménymenedzsment módszertanhoz

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

    Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


      A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező