Üzleti elemző karrier,mi szükséges hozzá?- Karrier Trend

2022. 06. 23. | Szekér Enikő

Karrier Trend a tudatos karrierépítők, önfejlesztők lifestyle-magazinja. Mivel foglalkozik az üzleti elemző? Üzleti elemző karrier, mi szükséges hozzá?

Korábban munkeropiac.eu néven voltak elérhetőek, és elsősorban – nevéből adódóan is – munkaerőpiaci híreket, hr-szakmai információkat gyárttotak, sok esetben szakértőkkel. Nemrég stratégiát és arculatot váltottak tartalmaikkal azokat a karrierjüket tudatosan fejlesztő munkavállalókat szólítják meg, akik többek között állást keresnek, karrierváltást terveznek, vagy akár vállalkozásban gondolkoznak, és mindezek mellett proaktívak és nyitottak személyes fejlődésükben.

Tartalmaik között elérhetők a munkaerőpiaci hírek, háttérinformációk, valamint a könnyed, de alapvetően karrierrel összefüggő anyagok. E tekintetben portáluk egyedülálló Magyarországon, hiszen nem egy közepes vagy nagy hírportálhoz, esetleg médiacsoporthoz kapcsolódnak, és nem kifejezetten hr-szakportálként működünk. Azokat az olvasókat célozzák, akik nyitottak a világra, fontosnak tartják a fenntarthatóságot, kedvelik minőségi programokat, miközben “szeretnek élni” is.

Új sorozatukban az üzleti elemző szakmát mutatják be, amiről már lehet, hogy hallottál, de még nem teljesen világos, mivel is foglalkozik.

Mivel foglalkozik az üzleti elemző?

Ha szívesen olvasnál még a témában: Cikkeink az üzleti elemző szakmáról

Üzleti elemző karrier? ? Vonz az üzleti elemzői munka?  A Projektcoach Consulting több évtizedes releváns szakmai tapasztalattal és nemzetközileg elismert Business Analyst minősítéssel rendelkező szakemberekkel segítenek Neked beindítani üzleti elemzői karriered! Ha érdekelnek a részletek, tájékozódj ezen az oldalon: Üzleti elemző Tehetségprogram

 

LinkedIn oldalunk

Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező