Üzleti elemző karrier, mi szükséges hozzá?- Karrier Trend

Szekér Enikő

Mivel foglalkozik az üzleti elemző? Üzleti elemző karrier, mi szükséges hozzá?

Karrier Trend a tudatos karrierépítők, önfejlesztők lifestyle-magazinja azokat a karrierjüket tudatosan fejlesztő munkavállalókat szólítja meg, akik többek között állást keresnek, karrierváltást terveznek, vagy akár vállalkozásban gondolkoznak, és mindezek mellett proaktívak és nyitottak személyes fejlődésükben.

Tartalmaik között elérhetők a munkaerőpiaci hírek, háttérinformációk, valamint a könnyed, de alapvetően karrierrel összefüggő anyagok. E tekintetben portáluk egyedülálló Magyarországon, hiszen nem egy közepes vagy nagy hírportálhoz, esetleg médiacsoporthoz kapcsolódnak, és nem kifejezetten hr-szakportálként működünk. Azokat az olvasókat célozzák, akik nyitottak a világra, fontosnak tartják a fenntarthatóságot, kedvelik minőségi programokat, miközben „szeretnek élni” is.

Új sorozatukban az üzleti elemző szakmát mutatják be, amiről már lehet, hogy hallottál, de még nem teljesen világos, mivel is foglalkozik.

 

Vonz az üzleti elemzői karrier?

Segítünk Neked beindítani üzleti elemzői karriered! Ha érdekelnek a részletek, tájékozódj ezen az oldalon: Üzleti elemző Tehetségprogram

 

Megismernéd az üzleti elemző szakmát vagy továbbképzést keresel?

Átfogó üzleti elemző képzésünk segít elsajátítani a  szakma nemzetközileg elfogadott standardjait, fogalmait, eszközrendszerét, emellett kiemeljük Neked a módszertanból a legújabb irányzatokat,  legjobb gyakorlatokat. Nélkülözhetetlen tudás, akár most kezded a szakmát, akár már jó ideje üzleti elemzőként, tanácsadóként, product ownerként, esetleg  szakmai projektvezetőként dolgozol.

 

Ha szívesen olvasnál még a témában?

Cikkeink az üzleti elemző szakmáról

Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező