Az üzleti igénymenedzsment végzetes hibái- PMSZ Havi mustra

Szekér Enikő

Fodor Andrea, a Projektcoach ügyvezetője a PMSZ június Havi Mustra blogjában az üzleti igénymenedzsment 4 leggyakoribb hibáját veszi górcső alá.

Hogyan tudunk erőforrást spórolni? Miért nehéz a priorizáció? Hogyan tehetjük az igényeket összehasonlíthatóvá?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ, hiszen tapasztaljuk, hogy az informatikai projekteknél rengeteg erőforrást és pénzt égetnek el a cégek teljesen feleslegesen. Míg az üzleti-gyártási folyamatok rendszerint jól átláthatók, dokumentáltak, elemezhetők, addig a projektfolyamatok a legtöbb helyen olyanok, mint egy nagy fekete doboz, amibe beleöntjük az üzleti igényeket, a pénzt, az erőforrásokat, majd reménykedünk, hogy a végén kijön valami értelmezhető.
Ha szeretnéd elkerülni az üzleti igénymenedzsment gyakori hibáit:
Tovább a PMSZ cikkhez

Ha részétesebben is érdekel, gyere el az 1 napos gyakorlati workshopunkra, ahol a leggyakoribb problémákat vesszük végig a leggyakrabban elkövetett hibákon keresztül, amik a szükségesnél nagyobb megoldásokhoz, lassúbb leszállításhoz, erőforráspazarláshoz és késedelmes projektekhez vezetnek.

Ajánljuk mindenkinek, aki üzleti igények kezelésével, priorizálásával foglalkozik, akár portfolió menedzserként, akár demand menedzserként.

Linkedin oldalunk

További információk:

Az üzleti igénykezelés leggyakrabban elkövetett hibái workshop

Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező