Képzéseink - Projektcoach Consulting

PMI-ACP (Agile Certified Practitioner) vizsgafelkészítő

A PMI-ACP az agilis módszertanok iránt érdeklődő, azokat használó szakemberek számára növekvő fontosságú minősítés. Ennek segítségével bizonyíthatják jelenlegi és potenciális munkaadójuknak a piacon egyre fontosabbá váló agilis elméleti és gyakorlati tudásukat.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. október 9-10-11.
RÉSZLETEK

Scrum Master képzés – hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatok

Az elmúlt években a Scrum masterek szerepe jelentős változáson ment keresztül az üzleti környezet átalakulásával és az új technológiai trendek megjelenésével. Képzésünkön a modern Scrum Master eszközrendszere sajátítható el.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. október 18-25.
RÉSZLETEK

Agilis csapatok vezetésének gyakorlati problémái és megoldásuk képzés

Scrum Masterként dolgozol? Product Ownerként Neked kell ellátni a csapat vezetésének feladatait is? Ez a képzés konkrét eszközöket ad a kezedbe, amelyekkel a következő szintre léphetsz. Plusz: Bemutatjuk a legmodernebb informatikai támogató rendszereket, amelyekkel jelentős időt spórolhatsz meg és növelheted csapatod hatékonyságát.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. október 18. és 25.
RÉSZLETEK

Product Owner a gyakorlatban – variációk, ötletek, megoldások

Fontos része a képzésnek, hogy módszertani elemeket a teljes igény életciklus mentén ismerteti, rámutatva, hogy a Product Owner által a napi munka során végzett tevékenysége hogyan kapcsolódnak a vallatti szintű folyamatokhoz, vállalati szintű agilis működéshez. Gyakorlati képzésünkön a kiválasztott technikák napi használat közben felmerül kérdéseit, valós eseteket tekintjük át és elemzzük közösen.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. november 20-21.
RÉSZLETEK

Agilis Business Analyst képzés

A képzés során tisztázzuk az üzleti elemzés helyét az agilitás térképén. Megtanulunk epic-eket, user storykat és elfogadási kritériumokat írni, lebontani. A gyakorlati válaszokat közös műhelymunkával keressük!

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. november 25-26.
RÉSZLETEK

Agilis módszertan képzés

Azonnal használható agilis módszertan és szabályrendszer azoknak, akik szeretnék beépíteni az agilis gondolkodásmódot saját, vállalatuk vezetési eszköztárába. Ehhez átfogó ismereteket biztosít az agilis módszertanokról és részletesen bemutatja a Scrum-ot, mely a legismertebb agilis metódus.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK