Képzéseink - Projektcoach Consulting

IT Business Relationship Management módszertani képzés

Hogyan váljunk az üzlet számára stratégiai partnerré? A legjobb gyakorlatokat összegyűjtő IT BRM módszertan legfontosabb sikertényezőit ismertetjük. Mire fektessünk nagy hangsúlyt annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk az üzlethez és közösen maximális értéket teremtsünk a vállalat számára?

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. október 14-15.
RÉSZLETEK

PPMO+ Program – képzés PMO vezetőknek és portfólió menedzsereknek

100% -ban működő, kipróbált portfólió menedzsment módszerek! Bemutatunk működő és elbukott portfóliómenedzsment elemeket, több projektportfólió tervezési, illetve demand management modellt. Hiánypótló képzés, gyakorlatban bizonyított megoldásokkal, módszerekkel, sablonokkal. és elfogadtatásával.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. november 13-14.
RÉSZLETEK

Térj a lényegre! Gondolkodj a felsővezetés fejével és kommunikálj sikeresen!

Azoknak a kollégáknak, akiknek rendszeresen kommunikálniuk kell a felsővezetéssel (pl. döntési anyagokat előkészíteni, prezentálni, beszámolókat, státuszolni, stb.), Papp Edit, az Erstebank Hungary volt vezérigazgatója mutatja meg, mire kíváncsi valójában a felsővezető, és mire biztosan nem.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. november 14-15.
RÉSZLETEK

Az IT igénykezelés leggyakrabban elkövetett hibái workshop

Miért nehéz a priorizáció? Hogyan tehetjük az igényeket összehasonlíthatóvá? Az informatikai igénykezelés sok vállalatnak okoz problémát. Gyakorlati képzésünkön a leggyakoribb problémákat vesszük végig a jellemzően elkövetett hibákon keresztül.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. november 19.
RÉSZLETEK

Értéket, gyorsan – agilis demand menedzsment mindenkinek

Tréningünkön egy nagyvállalati környezetben működő üzleti érték alapú demandmenedzsment modellt mutatunk be, amely a gyakorlatban már bizonyított, és sok eleme, eszköze önmagában is bevezethető, függetlenül, hogy a szervezet hagyományosan, agilisan, vagy vegyesen működteti a projektjeit.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK