Képzéseink - Projektcoach Consulting

Projektmenedzsment képzés – gyakorlat és módszertan

A képzés célja áttekintést és gyakorlati tapasztalatot szerezni a projektmenedzsmentről. Kipróbálásra kerülnek a projektvezetés nélkülözhetetlen eszközei, amik nem hiányozhatnak egy profi projektvezető szerszámosládájából. A résztvevők képesek lesznek önállóan projektet vezetni, a problémákat észlelni és kezelni.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. október 9-10.
  • 2024. november 27-28.
RÉSZLETEK

Scrum Master képzés – hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatok

Az elmúlt években a Scrum masterek szerepe jelentős változáson ment keresztül az üzleti környezet átalakulásával és az új technológiai trendek megjelenésével. Képzésünkön a modern Scrum Master eszközrendszere sajátítható el.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. október 18-25.
RÉSZLETEK

Térj a lényegre! Gondolkodj a felsővezetés fejével és kommunikálj sikeresen!

Azoknak a kollégáknak, akiknek rendszeresen kommunikálniuk kell a felsővezetéssel (pl. döntési anyagokat előkészíteni, prezentálni, beszámolókat, státuszolni, stb.), Papp Edit, az Erstebank Hungary volt vezérigazgatója mutatja meg, mire kíváncsi valójában a felsővezető, és mire biztosan nem.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. november 14-15.
RÉSZLETEK

Projektportfólió minőségbiztosítás

A két napos tréning célja a projekt minőség-menedzsment témakör feldolgozása, amely hozzásegíti a képzésben résztvevőt a projekt portfólióban lévő projektek minőségének monitorozására.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. november 19-20.
RÉSZLETEK

Agilis Business Analyst képzés

A képzés során tisztázzuk az üzleti elemzés helyét az agilitás térképén. Megtanulunk epic-eket, user storykat és elfogadási kritériumokat írni, lebontani. A gyakorlati válaszokat közös műhelymunkával keressük!

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. november 25-26.
RÉSZLETEK

Változásmenedzsment – Ellenállásból együttműködés

A program célja a változásokat végrehajtók hatékonyságának növelése tudás elmélyítésével, rendszerezésével, stakeholder kommunikáció erősítésével, képességek fejlesztésével. Esettanulmány kidolgozása során tapasztalatot szereznek a problémák megelőzésében, feloldásában.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • 2024. december 04.
RÉSZLETEK

Napjaink PM kihívásai haladó projektmenedzsereknek

A tréning célja a tankönyvből nem megszerezhető tudás összegzése és gyakorlati megoldások bemutatása. Szó esik a projektmenedzsment legújabb trendjeiről és kihívásairól, illetve a résztvevők által behozott valós projektproblémákra keresünk valódi, működő megoldásokat.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Agilis módszertan képzés

Azonnal használható agilis módszertan és szabályrendszer azoknak, akik szeretnék beépíteni az agilis gondolkodásmódot saját, vállalatuk vezetési eszköztárába. Ehhez átfogó ismereteket biztosít az agilis módszertanokról és részletesen bemutatja a Scrum-ot, mely a legismertebb agilis metódus.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

  • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK