Képzéseink - Projektcoach Consulting

Solution Architect szemlélet (nem csak) rendszerszervezőknek

Képzésünk célja, hogy a rendszerszervezők képet kapjanak a Solution Architect szemléletmódról, megközelítésről, lehetővé téve, hogy nagyobb, komplexebb integrációt igénylő IT megoldások tervezését jobban, hatékonyabban és sikeresen tudják elvégezni.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. június 20-21.
 • 2024. október 16-17.
 • 2024. december 04-05.
RÉSZLETEK

Business Analyst I. módszertani és szemléletformáló képzés

Képzésünk célja a szakma nemzetközileg elfogadott standardjainak, fogalmainak és eszközrendszerének bemutatása. Design thinking  megközelítésre épülő módszertanunk agilis és klasszikus projektekben is alkalmazható. A képzésen kézhez kapsz egy több mint 170 elemből álló elemzési eszközgyűjteményt, amit szabadon használhatsz munkáid során.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. szeptember 17-18. - BETELT!
 • 2024. október 10-11. - PLUSZ időpont!
 • 2024. október 14-15. - BETELT!
 • 2024. november 12-13.
 • 2024. december 11-12.
RÉSZLETEK

IT Business Relationship Management módszertani képzés

Hogyan váljunk az üzlet számára stratégiai partnerré? A legjobb gyakorlatokat összegyűjtő IT BRM módszertan legfontosabb sikertényezőit ismertetjük. Mire fektessünk nagy hangsúlyt annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk az üzlethez és közösen maximális értéket teremtsünk a vállalat számára?

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 14-15.
RÉSZLETEK

PMI-PBA (PMI Professional in Business Analysis Certificate) nemzetközi minősítés vizsgafelkészítő

A PMI-PBA minősítés megszerzésével nemzetközileg elismert szintre emelhető az üzleti elemzői tudás. Ha sikeres vizsgát akarsz tenni hozzánk jössz, több száz óra tanulást spórolunk meg neked. A hazai vizsgázottak többségét mi készítettük fel a sikeres vizsgára. Sikerességi rátánk: 100 %.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 18-tól
RÉSZLETEK

Business Analyst II. – Gyakorlati, elmélyítő képzés

Képzésünkön résztvevők begyakorolják az üzleti elemzés eszközeit az ötlet felmerülésétől a megoldás értékeléséig. Esettanulmányon keresztül történik a gyakorlat elsajátítása, ezáltal azonnal be is épül a saját eszköztárba. A résztvevők kipróbálják a leggyakrabban használt eszközöket, modelleket, és fejlesztik kérdezéstechnikájukat.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 28-29.
 • 2024. december 5-6.
RÉSZLETEK

Térj a lényegre! Gondolkodj a felsővezetés fejével és kommunikálj sikeresen!

Azoknak a kollégáknak, akiknek rendszeresen kommunikálniuk kell a felsővezetéssel (pl. döntési anyagokat előkészíteni, prezentálni, beszámolókat, státuszolni, stb.), Papp Edit, az Erstebank Hungary volt vezérigazgatója mutatja meg, mire kíváncsi valójában a felsővezető, és mire biztosan nem.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 14-15.
RÉSZLETEK

Folyamatmodellezés, mérés és folyamatoptimalizálás – módszerek, eszközök – Lean képzés

A Business Analyst eszköztárából nem hiányozhat a folyamatszemlélet. Ehhez adunk segítséget LEAN képzésünkkel, melynek célja bemutatni és megismertetni a folyamatmodellezés eszközeit, a folyamatelemzés és mérés módszereit, és a hatékony, optimális folyamatok megtervezését.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 19-20.
RÉSZLETEK

Scope/követelményworkshop facilitáció, kérdezéstechnika, design thinking

A képzés célja, hogy azonnal használható eszközöket adjon minden Business Analyst és Projektmenedzser, Product Owner vagy Scrum Master kolléga kezébe, akik interjúkat vagy követelményworkshopokat kell hatékonyan lebonyolítaniuk.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 21-22.
RÉSZLETEK

Agilis Business Analyst képzés

A képzés során tisztázzuk az üzleti elemzés helyét az agilitás térképén. Megtanulunk epic-eket, user storykat és elfogadási kritériumokat írni, lebontani. A gyakorlati válaszokat közös műhelymunkával keressük!

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 25-26.
RÉSZLETEK

Változásmenedzsment – Ellenállásból együttműködés

A program célja a változásokat végrehajtók hatékonyságának növelése tudás elmélyítésével, rendszerezésével, stakeholder kommunikáció erősítésével, képességek fejlesztésével. Esettanulmány kidolgozása során tapasztalatot szereznek a problémák megelőzésében, feloldásában.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. december 04.
RÉSZLETEK

Értsd az ügyfeled! – Business Analyst képzés informatikai fejlesztő/ megoldásszállító cégeknek

Informatikai fejlesztő/megoldásszállító cégek kollégáinak Business Analyst I. szemléletformáló és módszertani képzésünk átalakított változatát kínáljuk, ami az ügyféllel való együttműködés speciális területeire fókuszál, az ügyfél és a szállítói szempontrendszert is figyelembe véve.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Ügyfél-centrikus design a gyakorlatban vállalatoknak

A képzést elsősorban olyan csapatoknak alakítottuk ki, akik együtt dolgoznak a cégen belül digitális felületek, folyamatok kialakításán és szeretnék megismerni a design folyamatot gyakorlati feladatokon keresztül.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK