Képzések

Projektmenedzsment képzés – gyakorlat és módszertan

A képzés célja áttekintést és gyakorlati tapasztalatot szerezni a projektmenedzsmentről. Kipróbálásra kerülnek a projektvezetés nélkülözhetetlen eszközei, amik nem hiányozhatnak egy profi projektvezető szerszámosládájából. A résztvevők képesek lesznek önállóan projektet vezetni, a problémákat észlelni és kezelni.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. október 4-5. - BETELT!
 • 2023. november 8-9.
 • 2023. december 6-7.
RÉSZLETEK

Business Analyst I. módszertani és szemléletformáló képzés

Képzésünk célja a szakma nemzetközileg elfogadott standardjainak, fogalmainak és eszközrendszerének bemutatása. Design thinking  megközelítésre épülő módszertanunk agilis és klasszikus projektekben is alkalmazható. A képzésen kézhez kapsz egy több mint 170 elemből álló elemzési eszközgyűjteményt, amit szabadon használhatsz munkáid során.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. október 09-10. - MÁR CSAK 2 HELY!
 • 2023. október 30-31.
 • 2023. november 15-16.
 • 2023. december 5-6.
RÉSZLETEK

Agilis Business Analyst képzés

A képzés során tisztázzuk az üzleti elemzés helyét az agilitás térképén. Megtanulunk epic-eket, user storykat és elfogadási kritériumokat írni, lebontani. A gyakorlati válaszokat közös műhelymunkával keressük!

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. október 16-17.
 • 2023. december 13-14.
RÉSZLETEK

Business Analyst gyakorlati nap 1-2. – Esettanulmány

Képzésünkön résztvevők begyakorolják az üzleti elemzés eszközeit az ötlet felmerülésétől a megoldás értékeléséig. Esettanulmányon keresztül történik a gyakorlat elsajátítása, ezáltal azonnal be is épül a saját eszköztárba. A résztvevők kipróbálják a leggyakrabban használt eszközöket, modelleket, és fejlesztik kérdezéstechnikájukat.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. október 18-19.
 • 2023. november 29-30.
 • 2023. december 11-12.
RÉSZLETEK

Változásmenedzsment – Ellenállásból együttműködés

A program célja a változásokat végrehajtók hatékonyságának növelése tudás elmélyítésével, rendszerezésével, stakeholder kommunikáció erősítésével, képességek fejlesztésével. Esettanulmány kidolgozása során tapasztalatot szereznek a problémák megelőzésében, feloldásában.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. október 18.
RÉSZLETEK

PMI-PBA (PMI Professional in Business Analysis Certificate) nemzetközi minősítés vizsgafelkészítő

A PMI-PBA minősítés megszerzésével nemzetközileg elismert szintre emelhető az üzleti elemzői tudás. Ha sikeres vizsgát akarsz tenni hozzánk jössz, több száz óra tanulást spórolunk meg neked. A hazai vizsgázottak többségét mi készítettük fel a sikeres vizsgára. Sikerességi rátánk: 100 %.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. október 27.
RÉSZLETEK

Folyamatok ábrázolása, mérése és folyamatoptimalizálás – módszerek, eszközök – Lean képzés

A Business Analyst eszköztárából nem hiányozhat a folyamatszemlélet. Ehhez adunk segítséget képzésünkkel, melynek célja bemutatni és megismertetni a folyamatábrázolás eszközeit, a folyamatelemzés és mérés módszereit, és a hatékony, optimális folyamatok megtervezését.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. november 7-14.
RÉSZLETEK

IT Business Relationship Management módszertani képzés

Hogyan váljunk az üzlet számára stratégiai partnerré? A legjobb gyakorlatokat összegyűjtő IT BRM módszertan legfontosabb sikertényezőit ismertetjük. Mire fektessünk nagy hangsúlyt annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk az üzlethez és közösen maximális értéket teremtsünk a vállalat számára?

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. november 7-8.
RÉSZLETEK

PMP vizsga (PMI-PMP) felkészítés angol nyelven

Képzésünk a nemzetközi minősítő PMP vizsga sikeres letételéhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket tartalmazza.
Angol nyelvű vizsgafelkészítőnk remek lehetőséget biztosít, hogy az oktatás közben is gyakorold a PMP vizsga nyelvét!

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. november 13-14-15.; 20-21.
RÉSZLETEK

Térj a lényegre! Gondolkodj a felsővezetés fejével és kommunikálj sikeresen!

Azoknak a kollégáknak, akiknek rendszeresen kommunikálniuk kell a felsővezetéssel (pl. döntési anyagokat előkészíteni, prezentálni, beszámolókat, státuszolni, stb.), Papp Edit, az Erstebank Hungary volt vezérigazgatója mutatja meg, mire kíváncsi valójában a felsővezető, és mire biztosan nem.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. október 25-26. - BETELT!
 • 2023. november 20-21.
RÉSZLETEK

Az üzleti igénykezelés leggyakrabban elkövetett hibái workshop

Miért nehéz a priorizáció? Hogyan tehetjük az igényeket összehasonlíthatóvá? Az üzleti igénykezelés sok vállalatnak okoz problémát. Gyakorlati képzésünkön a leggyakoribb problémákat vesszük végig a jellemzően elkövetett hibákon keresztül.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. november 21.
RÉSZLETEK

PPMO+ Program – képzés PMO vezetőknek és portfólió menedzsereknek

100% -ban működő, kipróbált portfólió menedzsment módszerek! Bemutatunk működő és elbukott portfóliómenedzsment elemeket, több projektportfólió tervezési, illetve demand management modellt. Hiánypótló képzés, gyakorlatban bizonyított megoldásokkal, módszerekkel, sablonokkal. és elfogadtatásával.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. november 22-23. 
RÉSZLETEK

Solution Architect szemlélet (nem csak) rendszerszervezőknek

Képzésünk célja, hogy a rendszerszervezők képet kapjanak a Solution Architect szemléletmódról, megközelítésről, lehetővé téve, hogy nagyobb, komplexebb integrációt igénylő IT megoldások tervezését jobban, hatékonyabban és sikeresen tudják elvégezni.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. november 23-24.
RÉSZLETEK

Értsd az ügyfeled! – Business Analyst képzés informatikai fejlesztő/ megoldásszállító cégeknek

Informatikai fejlesztő/megoldásszállító cégek kollégáinak Business Analyst I. szemléletformáló és módszertani képzésünk átalakított változatát kínáljuk, ami az ügyféllel való együttműködés speciális területeire fókuszál, az ügyfél és a szállítói szempontrendszert is figyelembe véve.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Agilis módszertan képzés

Azonnal használható agilis módszertan és szabályrendszer azoknak, akik szeretnék beépíteni az agilis gondolkodásmódot saját, vállalatuk vezetési eszköztárába. Ehhez átfogó ismereteket biztosít az agilis módszertanokról és részletesen bemutatja a Scrum-ot, mely a legismertebb agilis metódus.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. (Időpont hamarosan)
RÉSZLETEK

Napjaink PM kihívásai haladó projektmenedzsereknek

A tréning célja a tankönyvből nem megszerezhető tudás összegzése és gyakorlati megoldások bemutatása. Szó esik a projektmenedzsment legújabb trendjeiről és kihívásairól, illetve a résztvevők által behozott valós projektproblémákra keresünk valódi, működő megoldásokat.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Scrum Master képzés az alapoktól

A Scrum csapatokat irányító Scrum Master segít a csapatoknak az értékteremtésben, felel a fejlesztési szabályok és folyamatok betartatásáért, részt vesz a keretek definiálásában és alkalmazásában, valamint elősegíti a célokat megvalósító csapat hatékony együttműködését. Lényegre törő, gyakorlatias tréning remek ár-érték aránnyal!

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Projektportfólió minőségbiztosítás

A két napos tréning célja a projekt minőség-menedzsment témakör feldolgozása, amely hozzásegíti a képzésben résztvevőt a projekt portfólióban lévő projektek minőségének monitorozására.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Értéket, gyorsan – agilis demand menedzsment mindenkinek

Tréningünkön egy nagyvállalati környezetben működő üzleti érték alapú demandmenedzsment modellt mutatunk be, amely a gyakorlatban már bizonyított, és sok eleme, eszköze önmagában is bevezethető, függetlenül, hogy a szervezet hagyományosan, agilisan, vagy vegyesen működteti a projektjeit.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2023. (időpont hamarosan)
RÉSZLETEK

Scrum Master képzés

Képzésünk a Scrum Master szerepkörre készülő, vagy azt betöltő dolgozóknak javasolt. A szerepkör kulcsát jelentő elméleti áttekintés mellett lefedi a valós helyzetekben felmerülő, a könyvekből nem megtanulható gyakorlati elemek nagyobb részét is, ezért kezdő és gyakorlott Scrum Masterek számára egyaránt javasolt.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Ügyfél-centrikus design a gyakorlatban vállalatoknak

A képzést elsősorban olyan csapatoknak alakítottuk ki, akik együtt dolgoznak a cégen belül digitális felületek, folyamatok kialakításán és szeretnék megismerni a design folyamatot gyakorlati feladatokon keresztül.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK
Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező