Napjaink PM kihívásai haladó projektmenedzsereknek

Vége a projektmenedzsmentnek, ahogy eddig gondoltuk” – jelzik a nemzetközi trendek, és úgy látjuk, maximálisan igazuk van. A korábban jól bevált PM módszertanok önmagukban már nem elegek a sikeres projektvezetéshez.

Kinek szól képzésünk?

Ez a haladó projektmenedzsment tréning projektvezetőknek szóló 2×8 órás gyakorlati képzésünk kimondottan a tankönyvekből nem megszerezhető tudásra és gyakorlati megoldásokra fókuszál.

Miről szól képzésünk?

A programon résztvevők által behozott valós projektproblémákra (nem fiktív, leegyszerűsített esetekre) keresünk közösen valódi, működő megoldásokat, miközben feltárjuk a projektmenedzsment legújabb trendjeit és kihívásait.  A résztvevők megismerhetik a hasonló szituációkban mások által alkalmazott hatékony tippeket, trükköket, technikákat.

„Szakemberektől szakembereknek” szemléletünk alapján tréningünk elsősorban a szakmai beszélgetésre, tudás- és tapasztalatátadásra épül. Így a tanultak azonnal átültethetők a mindennapi gyakorlatba.

Olvasnál résztvevői véleményeket?

„A projektmenedzsment módszertanok alkalmazása gyakorlott projektvezetőket is nehéz helyzetbe hozhatja. Ez a tréning segít áttekinteni az elterjedt metodikákat, megérteti a sajátosságokat és szempontokat ad az alkalmazásukhoz is. A tréner széles körű elméleti és gyakorlati ismeretei jól kiegészítik az elméleti részeket.” Mayer Zsuzsanna, Oracle Magyarország konzultáció, PMP

A program tematikája a résztvevők által meghatározott, az aktuális kihívások elemzése során elemezzük az odavágó PM módszertani elemeket, vagy azok hiányosságait, valamint a valós, működő jó gyakorlatokat, amik a jelen felgyorsult világban sikerrel alkalmazhatók, megbeszéljük, mit lehet elengedni, és mit nem.

Mikor válaszd haladó projektmenedzsment tréningünket?

 • ha valós példákra vágysz,
 • ha már gyakorló projektvezetőként dolgozol,
 • ha projektmenedzsment alapképzésben volt részed, de a módszertani tréningek nem adtak választ minden kérdésedre,
 • ha Te is azt tapasztalod, hogy a projektvezetők felé támasztott elvárások az utóbbi években nagyot változtak, amihez a projektvezetőknek új készségekre van szükségük, és az alkalmazott projektmenedzsment technikákat is folyamatosan fejleszteniük kell.

Ha még csak most kezdted a projektmenedzser szakmát és olyan nélkülözhetetlen módszereket, eszközöket, sablonokat keresel, amik vezetik és  jelentősen megkönnyítik a projektmenedzser munkádat Neked ajánljuk 2 napos képzésünket: A projektmenedzsment gyakorlata és módszertana

Ki tartja a tréninget?

Pékó Éva – Szenior projektmenedzser, tréner, coach, tanácsadó

Több vállalat különböző projektjein vezetett csapatot projektek rendszerbevezetések, folyamatátalakításának vagy üzletszabályzat-készítésének területén. Sikere abból fakadt, hogy mindig nagy hangsúlyt helyezett a módszer mellett az érintettekre, a motivációra, a belső hatékony működés-hangulat fenntartására és a projekthatárok védelmére.

A munkája iránti szeretet, elkötelezettség és a elvégzett szakmai képzések segítségével hatékony, gyakorlatias és megmozgató képzésekkel készül!

Időpontok, helyszín

A KÉPZÉS KIZÁRÓLAG KIHELYEZETT KÉPZÉS FORMÁJÁBAN MEGVALÓSÍTHATÓ!

IDŐTARTAM: 2 x 8 óra, 9:00 – 17:00 óráig

A képzés formája (tantermi/online) a jelentkezések során kerül egyeztetésre. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, online interaktív formában tartjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Illés Alexandra: +36 (70) 791 43 50

Szekér Enikő:  + 36 (70) 531 9566

Képzés ára, kedvezmények

KÉPZÉS ÁRA:

Ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Képzésünkről mondták

“Gyakorlatias program. A szervezők tapasztalata és a résztvevők sokfélesége garantálja, hogy mindenki számára tud újat adni. Elsősorban olyanoknak ajánlom, akik rendelkeznek már projektvezetői tapasztalattal.” Fenyves Ádám / Projektvezető

Ajánlom mindazoknak, akik a projektmenedzsment szakma iránt elkötelezettek, keresik a problémákra a jó gyakorlati megoldásokat és komoly szakmai hátérrel rendelkező coachokkal kedvük van eltölteni 4 délutánt.”  Bolyós Orsolya, OTP Bank, Projektvezető

“Segít kívülállóként rávilágítani a saját projektben létező problémák / kihívások lehetséges megoldásaira. Mindenkinek ajánlom, aki aktív projektvezető.”  Holub Ildikó, T-Systems Magyarország Zrt., Szenior projektvezető

“Kezdő PM-ként számos gyakorlati praktikát és útmutatót adott a program. Ha valaki nem a sablonos száraz tananyagot szeretné hallgatni, hanem valóságos a mindennapi életben is hasznosítható tudásra vágyik akkor itt a legjobb helyen van.”  Szabó Krisztina, Budapest Bank Zrt., PM

Szeretnék több véleményt olvasni a képzésről

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező


  Blog

  Close

  Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező