PPMO+ Program – képzés PMO vezetőknek és portfólió menedzsereknek

100% -ban működő, kipróbált portfólió menedzsment módszerek! Érték az első szótól az utolsóig.

A projekt portfólió menedzsment bevezetésével és elfogadtatásával sok szervezet küszködik, és csak keveseknek sikerül egy elfogadott és elismert működést felállítani. A képzés vezetőjének, Házi Áginak ez többször, több helyen is sikerült.portfólió menedzsment

A kétnapos nyílt program során áttekintjük a projekt portfólió menedzsment céljait, lehetőségeit, nehézségeit, valamint azokat az eredményeket, amik bizonyítottan értéket teremtenek a szervezet és a vezetőség számára, illetve azokat, amikre sok energia megy el, de nem teremtenek valódi értéket.  Hiánypótló képzés, gyakorlatban bizonyított megoldásokkal, módszerekkel, sablonokkal.

“Teljesen gyakorlatias, másnap használható ötletek, tű pontos megértést ad a PMO-t érintő kihívásokkal kapcsolatban” (Bolyó Gábor – PMO vezető, UniCredit Bank)

Kinek ajánljuk?

 • projektiroda (PMO) vezetőknek
 • projekt portfólió menedzsereknek
 • projektiroda kialakítását tervező szervezetek képviselőinek

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz:

 • Mi az, amivel a PMO értéket teremt? Miért olyan nehéz ezt az értéket megmutatni? Miért küzd a legtöbb PMO a saját szerepének elismertetésével?
 • megoldások és tévutak; mi az, amit egy PMO-nak minimálisan biztosítania kell, és hová lehet fejlődni?
 • Hogyan vegyük rá a felsővezetést, hogy a rendelkezésre álló idő alatt döntéseket hozzanak? Hogyan készítsük elő az előterjesztéseket?
 • Hogyan tudja a PMO biztosítani a szükséges vezetői információt és kontrollt anélkül, hogy túlzott adminisztrációval terhelné le a szervezetet?
 • Hogyan mutassuk be a projekt portfóliót? Mit kontrolláljunk? Mikor van hozzáadott értéke a kontrollnak?
  Hogyan mutathatjuk be a portfólió teljesítményét? Mit, miért és hogyan mérjünk? Mik a nehézségek a mérésekkel kapcsolatban, és hogyan kerekedhetünk felül rajtuk?
 • Mik a portfólió-, budget- és erőforrás-tervezés legfontosabb kérdései, módszerei és technikái? Mikre figyeljünk a tervezéskor?
 • Vezetői eladás és prezentáció – mire kíváncsi a vezetőség, és mi az, amivel feleslegesen terheljük?

A képzésről mondták

“Gyakorlatias, lényegretörő, életszerű. Az előadás stílusa magával ragad”

“Újszerű, gyakorlat-orientált program, amely kiválóan ötvözi az elméleti és gyakorlati kérdéseket. Azonnal alkalmazható tudást nyújt.” Bálint Andrea, MKB Bank Zrt., Főosztályvezető

“Szakmailag felkészült szakemberek, barátságos, interaktív, gyakorlatias fókuszú kiscsoportos formában történő témafeldolgozások, amelyek során a napi munkavégzéshez számtalan hasznos és praktikus ötletet és támogatást lehet kapni. Nekem sokat segítettetek. Köszönöm!”  Oroszi Mónika, CIB Bank, Portfólió manager

Szeretnék több véleményt olvasni

A trénerről

Házi Ágnes, az egyik legnagyobb tapasztatlattal rendelkező hazai PMO szakember. Ágnes a GE Capital londoni központjában PMO Managerként globális programokat kontrollált, a Budapest Bankban sikeres PMO-t épített és vezetett, ahol a PMO folyamatok es módszerek folyamatos javítása révén a bank projekt leszállítási képessége kimutatható módon javult, korábban pedig 10 évig big4 tanácsadó cégeknél (PWC, Accenture, IBM) több országban, számos projekten szerzett tapasztalatot.

Időpontok, helyszín, egyéb tudnivalók

A KÉPZÉS IDEJE:

2021. ősz (időpont hamarosan)

2 x 8 óra, 9-17 óráig

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: 

Fodor Andrea +36 20 925 6229

Szekér Enikő   + 36 70 531 9566

Képzés ára

KÉPZÉS ÁRA:   350.000 Ft+ÁFA/fő

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK 10% KEDVEZMÉNNYEL!

A képzés díját  átutalással lehetséges rendezni.

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező