Projekt portfólió minőségbiztosítás

A két napos tréning célja a projekt minőség-menedzsment témakör feldolgozása, amely hozzásegíti a képzésben résztvevőt a projekt portfólióban lévő projektek minőségének monitorozására.  A képzésen a résztvevők elsajátítják a projekt portfólió minőségbiztosításának gyakorlatát, eszközrendszerét. Megismertetjük a résztvevőket a minőséggel kapcsolatos kockázatokkal, és azok kezelésével. A tréning interaktív, a résztvevők igényeik szerint merülhetnek el az őket aktuálisan foglalkoztató témákban.

Projektcoach Consulting: Overview | LinkedIn

https://projektcoach.hu/pmo-vezetoknek-portfolio-menedzsereknek/

 

üzleti elemzői esettanulmányok

Kinek ajánljuk?

Elsősorban projektiroda vezetőknek, illetve olyan kollégáknak, tanácsadóknak, akiknek jelenleg vagy a jövőben feladatuk lesz a projektek minőségbiztosítása.

A program eredménye

Független, kompetens, a megfelelő szakmai és módszertani kompetenciával rendelkező szakemberek képzése a projekt portfólió minőségi javulása érdekében.

A trénerről

Sárvári Marianna, MBA

PMP több évtizedes vezetői gyakorlattal rendelkezik IT, Operáció és Outsourcing területeken. Felügyelt nagy méretű vállalati projektportfóliót, számos projektet és programot vezetett. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik innovációs és stratégiai kezdeményezések kialakításában és implementálásában, valamint szervezeti átalakítások menedzselésében, minőségbiztosításában.

Időpontok, helyszín, egyéb tudnivalók

A KÉPZÉS IDEJE:

igény szerint

2 x 8 óra, 9-17 óráig

A képzés formája (tantermi/online) a jelentkezések során kerül egyeztetésre. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, online interaktív formában tartjuk.

A TANTERMI KÉPZÉS HELYSZÍNE: 1035 Budapest, Hunor utca 30. C. épület, III. lépcsőház, Fsz 2.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: 

Szekér Enikő + 36 70 531 9566

Fodor Andrea +36 20 925 6229

A képzés ára

KÉPZÉS ÁRA:   300.000 Ft+ÁFA/fő

Személyes képzés esetén költség: 5.000Ft/fő/nap, amely ellátást és terembérlet hozzájárulást tartalmaz.

A képzés díját átutalással lehetséges rendezni.

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!
Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező