Agilis szemléletformáló képzés

A 2 napos agilis programunkat azok számára állítottuk össze, akik szeretnék beépíteni az agilis gondolkodásmódot saját és/vagy vállalatuk vezetési eszköztárába. Ehhez átfogó ismereteket biztosít az agilis módszertanokról és részletesen bemutatja a Scrum-ot, mely a legismertebb agilis projektvezetési metódus. 

Programunk érinti az agilis gondolkodásmód szervezeti bevezetésének előfeltételeit, segítséget nyújt a „klasszikus” projektvezetésről történő átállásban, és a Scrum képében azonnal használható módszertant és szabályrendszert ad a résztvevők kezébe.

Trénerünk 2009 óta oktatja a prediktív (tradicionális) és az adaptív (agilis) projektvezetést Magyarországon és külföldön egyaránt, melynek gyakorlati alapja a több éves projektvezetői tapasztalat.

A program eredménye

 • a résztvevők megismerik az agilitás  filozófiáját, betekintést nyernek a leggyakrabban alkalmazott módszertanokba,
 • gyakorlati tanácsokat kapnak az adott módszertanok előnyeiről és hátrányairól, valamint alkalmazhatóságuk feltételeiről,
 • egy valós helyzetből vett esettanulmányon keresztül bemutatásra kerülnek az agilis gondolkodásmódra történő átállás nehézségei és eredményei,
 • a résztvevők feladatokon keresztül a gyakorlatba is átültetik a Scrum elméleti ismereteit.

A trénerről

Horváth Balázs, PMP, CSM, PMI-ACP, az Agilis szemléletformáló képzés oktatója.

Az elmúlt húsz év változatos vezetési tapasztalataira alapozva 2009 óta oktatja a prediktív (tradicionális) és az adaptív (agilis) projektvezetést Magyarországon és külföldön egyaránt.

A tréner részletes bemutatkozása»

A képzésről mondták

“Remekül felépített, az agilis módszertanba lépésről lépésre bevezető tréning. Use case-eken keresztül segít megérteni a módszertant és segít beazonosítani azokat a területeket ahol az agilis módszerek hatékonyan használhatók.” Kuti Csaba, Senior project lead

“Mert rövid idő alatt sok ismeret kerül átadásra, aki dolgozott vagy érintett szoftver fejlesztést annak mindenképpen hasznos. Érdekes az anyag és a gyakorlati példák maradandóak, nem lehet rajta unatkozni. Nem csak szoftver fejlesztési problémákról van szó, hanem mindennapiakról.” Simon Zsófia, TR consult, PM

“Balázs nagyon gyakorlatias ezáltal hiteles tréner, aki emészthető és a gyakorlatba átültethető elméleti tartalmakat illetve szemléletmódot adott át a tréning során. Az egyik legjobb tréning, amin agilis témában részt vettem, minden kérdésem megválaszolásra került.”

“Az elmélet sokrétű, alátámasztva sok gyakorlattal!”

Időpontok, helyszín, egyéb tudnivalók

KÉPZÉS IDŐPONTJA: 

2022. június 13-14.

2×8 óra, 9-17 óráig

KÉPZÉS HELYSZÍNE: online

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: 

Fodor Andrea  +36 20 925 6229

Szekér Enikő    + 36 70 531 9566

Képzés ára

KÉPZÉS ÁRA:  190.000 Ft + ÁFA/fő

MAGÁNSZEMÉLYEKNEk 10% KEDVEZMÉNNYEL

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező