Business Analyst Tehetségprogram

Közel áll hozzád a projektek világa? Szeretnél magadnak egy biztos, jól jövedelmező karriert? Érdekel az üzleti elemzői szakma?

Szereted és jól kezeled az információkat? Jó a szövegértésed? Mindenről táblázatot vezetsz? Strukturált és analitikus gondolkodású vagy? Jelentkezz a Projektcoach Consulting Business Analyst Tehetségprogramba!

 

 

A Projektcoach Consulting jóvoltából felmérheted, hogy tetszik-e Neked ez a szakma, és hogy alkalmas vagy-e rá. Nézd meg, hogy Neked való-e ez a karrier és mi elmondjuk, milyen lehetőségeid vannak, hogy üzleti elemzővé válj! Ha alkalmasnak bizonyulsz segítünk Neked elindulni ezen a pályán. 

Kiket várunk?

  • Felsőfokú végzettségű pályakezdőket
  • Multinál dolgozó  felsőfokú végzettségű pályaváltókat, akiknek van rálátása egy nagyvállalat működésére és folyamataira
  • Analitikus gondolkodású, IT iránt érdeklődő felsőfokú végzettségű magánszemélyeket, akik nyitottak új ismeretek megszerzésére.

Ragadd meg ezt a páratlan lehetőséget! A Projektcoach Consulting több évtizedes releváns szakmai tapasztalattal és nemzetközileg elismert Business Analyst, PMI-PBA vizsgával is rendelkező szakemberekkel segít Neked beindítani üzleti elemzői karriered! Ha érdekelnek a részletek, tájékozódj ezen az oldalon és jelentkezz itt a honlapunkon keresztül!

Folyamatosan várjuk a jelentkezéseket.

 

 

A tehetségprogram fővédnöke:

Fodor Andrea vagyok, PMI-PBA

Professional Business Analyst, tanácsadó, tréner

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség Elnökhelyettese

Több, mint 25 év vezetői, tanácsadói, projektvezetői és üzleti elemzői, illetve tréneri tapasztalattal rendelkezem. Vezetőként főkönyvelői, kontrolling igazgatói, program-menedzseri, valamint befektetési szolgáltatási területeken gazdasági vezetői pozíciókban dolgoztam. Projektvezetőként, üzleti elemzőként, illetve tanácsadóként több informatikai és pénzügyi projekten, valamint szakmai pályafutásom során több, mint 25 jelentős méretű, és sok kisebb projektben vettem részt, szponzorként, projektvezetőként, program menedzserként, szakmai vezetőként, üzleti felelősként vagy elemzőként, illetve szakértőként, tanácsadóként. Tréningjeinken rengeteg cég működésébe, problémáiba bepillantást nyertünk.

Fenti tapasztalatokból alkottam meg Business Value Management módszertanunk alapjait, amit kollégáimmal közösen folyamatosan tökéletesítünk.


Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező