Hosszútávú képzési program Business Analyst és Projektmenedzser csapatoknak

Hosszútávú képzési program Business Analyst és Projektmenedzser csapatoknak

Cégünk fő célja a projektek működési hatékonyságának javítása, a működési folyamatok (business analyst, projektmenedzsment, portfóliómanagement és governance) és a folyamatot működtető kollégák fejlesztésével.

Programcsomagunkat azon ügyfeleink számára alakítottuk ki, akik szeretnék  egy megtervezett roadmap mentén képezni munkatársaikat, ezáltal látványos, folyamatos fejlődést elérni.  A program lehetőséget ad – az elkerülhetetlen fluktuáció miatt – a csatlakozó új kollégák felzárkóztatására is, biztosítva, hogy mindenki ugyanazzal az alaptudással rendelkezzen.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy ahol többéves együttműködés során, megtervezett roadmap mentén képezzük a munkatársakat, ott látványos a fejlődés. Ugyanakkor, egy kétnapos tréningtől egyetlen vezető sem várhat csodát, hiszen az új módszertant a szervezetnek is be kell építenie a működésébe. Érdemes a cégeknek hosszú távon gondolkoznia, mert az IT határterületeit érintő szakmák komplexek, többféle készséget, tudásterületet érintenek, és ezt a tudást évről évre érdemes fejleszteni, mélyíteni, aktualizálni.

A speciális csomagajánlatunkban kedvezményes csomagáron biztosítunk összesen 20/30/40 embernapnyi képzést, szabadon összeállított formában, amelyet a meghirdetett nyílt képzéseinken lehet igénybe venni.

 

A Trend FM vendégei voltunk, ahol arról beszéltünk miért érdemes a cégeknek hosszú távon fejleszteni a munkavállalóit, hogyan nyújtunk megoldást az újonnan létrejövő vagy nagyon speciális szerepkörök fejlesztésére, mindezt gyakorló és elismert szakembereink segítségével.

A munkatárs megtartása, az üzleti fejlődés és siker kulcsa a minőségi tréning

További információk és ajánlatért

Szekér Enikő

szeker.eniko@projektcoach.hu

+36 70 531 9566


Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező