Business Analyst és Projektvezető tehetségprogram

Nehezen találsz Business Analyst és Projektmenedzser munkatársat?

Tehetségprogramunk célja, hogy partnereinknek cégre szabott tudással, széles látókörrel, üzleti és IT szemlélettel egyaránt rendelkező felkészült kollégákat képezzünk.

Az elmúlt években több száz jelentkező közül választottuk ki a legtehetségesebb Business Analyst és Projektmenedzser jelölteket. Így segítjük ügyfeleinket megtalálni a gyorsan és hosszútávon  szervezetbe integrálható, elkötelezett kollégáikat. Amellett, hogy rengeteg időt spóroltunk ügyfeleinknek az előszűréssel, képzési, mentoring támogatással, a kollégák többszörösen bizonyították rátermettségüket,  és azóta is erősítik ügyfeleink csapatát.

Mentoraink, tanácsadóink több héten át szűrik elő a jelölteket szakmai kompetenciák alapján, ezzel segítve, hogy  ügyfelünkhöz az első interjúra már szakmailag megfelelő jelölt kerüljön.

Jelenleg több tehetséges Business Analyst és Projektmenedzser jelöltünk is elérhető!

A konstrukció részleteiért vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 A Trend FM vendégei voltunk, ahol az IT szektor munkaerőhiányáról és a Tehetségprogramról, mint lehetséges megoldásról beszélgetett  Fodor Andrea, Projektcoach Consulting ügyvezetője és Béres Dóra, a Tehetségprogram vezetője.

 

És hogyan is működik ez a gyakorlatban?

Ha egy junior projektmenedzser karrier beindul – Tehetségprogram és mentorálás


Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező