PMI-PBA (Professional in Business Analysis) nemzetközi minősítés vizsgafelkészítő

PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA) minősítés megszerzésével nemzetközileg is elismert szintre emelheted tudásod az üzleti elemzésben. Jelzed a világnak, hogy szakmailag igényes, és fejlődésre nyitott vagy!

Képzésünkön elsajátíthatod a PMI-PBA vizsgához szükséges elméleti ismereteket, és azokat a gyakorlati tudnivalókat, amik a vizsga sikeres letételéhez szükségesek.

Képzésünk a vizsgakövetelményként elvárt 35 tréning kontakt órát teljesíti.

 

Miért a mi PMI-PBA vizsgafelkészítőnket válaszd?

 • Ez a képzés nem ér véget a kiírt időpontban:  addig tart, amíg sikeres vizsgát nem teszel. Addig segítünk, amíg meg nem szerzed a minősítést.  Ha valami mégis közbejön, a felkészítőt díjmentesen megismételheted a későbbiekben.
 • Jól előkészített anyagainkkal akár több száz óra otthoni tanulást spórolhatsz meg. Ha alkalomról alkalomra készülsz, a felkészítőt követően sikeres vizsgát tehetsz.
 • A 2021 évben vizsgázóink kivétel nélkül messze az elvárások felett teljesítették a vizsgát, az összes eddig vizsgázót tekintve vizsgasikerességi rátánk 96% felett van
 • A képzésen kapsz egy általunk összeállított Business Analyst eszközgyűjteményt, melyet mind a vizsgára való felkészülés során, mind a napi Business Analyst munkában nagyszerűen alkalmazhatsz.
 • Sablonokat, további eszközöket is összeállítottunk Neked, ami a mindennapi munkádban is alkalmazhatsz
 • A vizsga sikerességéhez hozzájárulhat egy 700+ kérdést tartalmazó vizsgaszimulációs adatbázis is, melynek használatát javasoljuk a felkészülés során.
 • Trénereink nagy tapasztalattal rendelkező üzleti elemzők, számos sikeres projekttel a hátuk mögött, akik abban is segítenek, hogyan alkalmazd a tanultakat a gyakorlatban.
 • A képzés végén vizsga tesztnapot biztosítunk, amikor a résztvevők tesztelhetik tudásukat, több száz vizsgakérdést elemzünk, így a hallgatók pontos képet kaphatnak a vizsgán elvárt tudásról.
 • Gyakorlati vizsgatippekkel is szolgálunk a még sikeresebb teljesítményhez.

A további előnyökről, a felkészülés nehézségeiről olvasd el interjúnkat és nézd meg a videónkat!

 

További információk a minősítésről

Amit mindenképp fontolj meg, mielőtt jelentkezel

Csak akkor válaszd ezt a képzést, ha valóban vizsgázni szeretnél. Képzésünk sikerkritériuma nem az, hogy mennyire értékeled élvezetesnek képzést, hanem az, hogy mennyire sikeresen vizsgázol, ebben viszont jók vagyunk.

Ha nem szeretnél vizsgázni, csak szakmailag fejlődni és megismerni az aktuális szakmai trendeket, akkor – szeniorként is –  ajánljuk figyelmedbe Business Analyst I. módszertani és szemléletformáló képzésünket, ahol gyakorlatias és azonnal használható legjobb gyakorlatokat mutatunk be (sokszor még fejlettebbet is, mint a vizsga elvár).

Az a tapasztalatunk, hogy akik voltak már a szemléletformáló képzésen, és utána végzik el a vizsgafelkészítőt, azok  könnyebben veszik a vizsgával kapcsolatos kihívásokat, hiszen a szükséges szemléletmód már beépült a gondolkodásukba.

Előkövetelmények

 • az elmúlt 8 évben szerzett 4500 Business Analyst munkaóra (felsőfokú végzettség esetén) (középfokú végzettséggel rendelkezőknek 7500 Business Analyst munkaóra)
 • 2000 projekteken szerzett munkaóra
 • 35 elvárt Business Analyst képzési óra (35 PDU)
 • a vizsgadíj befizetése (555 USD, PMI tagoknak 405 USD)
 • megfelelő szintű angol nyelvtudás

A PMI által meghatározott fenti feltételeknek való megfelelés szükséges a vizsgára való jelentkezéshez!

A trénerről

Fodor Andrea, PMI-PBA, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökhelyettese

Több, mint 25 év vezetői, tanácsadói, projektvezetői és üzleti elemzői, illetve tréneri tapasztalattal rendelkezik. Vezetőként főkönyvelői, kontrolling igazgatói, program-menedzseri, valamint befektetési szolgáltatási területeken gazdasági vezetői pozíciókban dolgozott. Tréningjei során rengeteg cég működésébe, problémáiba bepillantást nyerhetett

A tréner részletes bemutatkozása»

Időpontok, helyszín, egyéb tudnivalók

A KÉPZÉS IDEJE:  6 x 0,5 nap plusz 1 teszt vizsganap

Következő tervezett indulás: 2022. október 28.,nov.4., nov.11.,nov.18.,nov.25.,december 2. 8:30-14:00-ig, 1 teszt vizsganap: 2023. január 6. 8:30-16:30-ig

KÉPZÉS HELYSZÍNE: A képzés formája (tantermi/online) a jelentkezések során kerül egyeztetésre. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, online interaktív formában tartjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Fodor Andrea            +36 20 925 6229

Szekér Enikő               + 36 70 531 9566

További részletes információért (GYIK és minta tesztkérdések) kattints a “Kérdésem van” lehetőségre, és kérd részletes tájékoztatónkat, vagy hívj minket telefonon! 

Képzés ára

KÉPZÉS ÁRA:

Alap csomag: 230.000 Ft + ÁFA /fő képzési díj

Közepes csomag: 265.000 Ft + ÁFA /fő képzési díj és a 700+ kérdést tartalmazó vizsgaszimulációs adatbázis három hónapos előfizetéssel*

Teljes csomag: képzési díj + vizsgaadatbázis + vizsgadíj

265.000 Ft + ÁFA plusz 555 USD** összegű vizsgadíj forintban+ ÁFA/fő. PMI tagoknak 405 USD** összegű vizsgadíj forintban+ ÁFA .

*Magánszemélyeknek kifizetődőbb, amennyiben a tesztadatbázist és a vizsgadíjat közvetlenül a szolgáltatónak fizetik.

**180.000 Ft + ÁFA, Az árváltozás jogát fenntartjuk árfolyamváltozás esetén!

A képzés díját  átutalással lehetséges rendezni.

 

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Close

  Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező