PMI-PBA (Professional in Business Analysis) nemzetközi minősítés vizsgafelkészítő

PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA) minősítés megszerzésével nemzetközileg is elismert szintre emelheted tudásod az üzleti elemzésben. Jelzed a világnak, hogy szakmailag igényes, és fejlődésre nyitott vagy!

Képzésünkön elsajátíthatod a PMI-PBA vizsgához szükséges elméleti ismereteket, és azokat a gyakorlati tudnivalókat, amik a vizsga sikeres letételéhez szükségesek.

Képzésünk a vizsgakövetelményként elvárt 35 tréning kontakt órát teljesíti.

 

Miért minket válassz?

 • Ez a képzés nem ér véget a kiírt időpontban:  addig tart, amíg sikeres vizsgát nem teszel. Addig segítünk, amíg meg nem szerzed a minősítést.  Ha valami mégis közbejön, a felkészítőt díjmentesen megismételheted a későbbiekben.
 • Jól előkészített anyagainkkal akár több száz óra otthoni tanulást spórolhatsz meg. Ha alkalomról alkalomra készülsz, a felkészítőt követően sikeres vizsgát tehetsz.
 • A 2020 évben vizsgázóink kivétel nélkül messze az elvárások felett teljesítették a vizsgát, az összes eddig vizsgázót tekintve vizsgasikerességi rátánk 94% felett van
 • A képzésen kapsz egy általunk összeállított Business Analyst eszközgyűjteményt, melyet mind a vizsgára való felkészülés során, mind a napi Business Analyst munkában nagyszerűen alkalmazhatsz.
 • Sablonokat, további eszközöket is összeállítottunk Neked, ami a mindennapi munkádban is alkalmazhatsz
 • A vizsga sikerességéhez hozzájárulhat egy 700+ kérdést tartalmazó vizsgaszimulációs adatbázis is, melynek használatát javasoljuk a felkészülés során.
 • Trénereink nagy tapasztalattal rendelkező üzleti elemzők, számos sikeres projekttel a hátuk mögött, akik abban is segítenek, hogyan alkalmazd a tanultakat a gyakorlatban.
 • A képzés végén vizsga tesztnapot biztosítunk, amikor a résztvevők tesztelhetik tudásukat, több száz vizsgakérdést elemzünk, így a hallgatók pontos képet kaphatnak a vizsgán elvárt tudásról.
 • Gyakorlati vizsgatippekkel is szolgálunk a még sikeresebb teljesítményhez.

A további előnyökről, a felkészülés nehézségeiről olvasd el interjúnkat és nézd meg a videónkat!

Előkövetelmények

 • az elmúlt 8 évben szerzett 4500 Business Analyst munkaóra (felsőfokú végzettség esetén) (középfokú végzettséggel rendelkezőknek 7500 Business Analyst munkaóra)
 • 2000 projekteken szerzett munkaóra
 • 35 elvárt Business Analyst képzési óra (35 PDU)
 • a vizsgadíj befizetése (555 USD, PMI tagoknak 405 USD)
 • megfelelő szintű angol nyelvtudás

A PMI által meghatározott fenti feltételeknek való megfelelés szükséges a vizsgára való jelentkezéshez!

A trénerről

Fodor Andrea, PMI-PBA, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökhelyettese

Több, mint 25 év vezetői, tanácsadói, projektvezetői és üzleti elemzői, illetve tréneri tapasztalattal rendelkezik. Vezetőként főkönyvelői, kontrolling igazgatói, program-menedzseri, valamint befektetési szolgáltatási területeken gazdasági vezetői pozíciókban dolgozott. Tréningjei során rengeteg cég működésébe, problémáiba bepillantást nyerhetett

A tréner részletes bemutatkozása»

Időpontok, helyszín, egyéb tudnivalók

A KÉPZÉS IDEJE:  6 x 0,5 nap plusz 1 teszt vizsganap

2021. október 22., november 5.,12.,19.,26.,december 3., 8:30-14:00-ig, január. 7 8:30-16:30-ig  

KÉPZÉS HELYSZÍNE: A képzés formája (tantermi/online) a jelentkezések során kerül egyeztetésre. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, online interaktív formában tartjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Fodor Andrea            +36 20 925 6229

Szekér Enikő               + 36 70 531 9566

További részletes információért (GYIK és minta tesztkérdések) kattints a “Kérdésem van” lehetőségre, és kérd részletes tájékoztatónkat, vagy hívj minket telefonon! 

Képzés ára

KÉPZÉS ÁRA:

Alap csomag: 230.000 Ft + ÁFA /fő képzési díj

Közepes csomag: 265.000 Ft + ÁFA /fő képzési díj és a 700+ kérdést tartalmazó vizsgaszimulációs adatbázis három hónapos előfizetéssel*

Teljes csomag: képzési díj + vizsgaadatbázis + vizsgadíj

265.000 Ft + ÁFA plusz 555 USD** összegű vizsgadíj forintban+ ÁFA/fő. PMI tagoknak 405 USD** összegű vizsgadíj forintban+ ÁFA .

*Magánszemélyeknek kifizetődőbb, amennyiben a tesztadatbázist és a vizsgadíjat közvetlenül a szolgáltatónak fizetik.

** Az Amerikai Dollár aktuális Forint eladási árfolyama szerint.

A képzés díját  átutalással lehetséges rendezni.

 

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

  Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező