IT Business Relationship Management módszertani képzés
értékelés
0

Hogyan váljunk az üzlet számára stratégiai partnerré? Mire fektessünk nagy hangsúlyt annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk az üzlethez és közösen maximális értéket teremtsünk a vállalat számára?

Business Relationship Management módszertani képzésünk eléggé sokszínű és jól beépíthető a mindennapi munkába.

 Ezt a programot kiemelten ajánljuk IT Business Partnereknek, IT Business Relationship Managereknek, Demand Managereknek, üzleti elemzőknek és minden olyan szakembernek, aki hidat képez az Üzlet és az IT között.

Kinek ajánljuk képzésünket?

  • IT Business Relationship Managereknek
  • Demand managereknek
  • Szállító oldali Account Managereknek, Business Partnereknek
  • Projektmenedzsereknek
  • Üzleti elemzőknek

A tréningen megismertetünk az IT  Business Relationship management módszertan elemeivel, a legfontosabb sikertényezőkkel, és a leggyakoribb buktatókkal. Mindezt hasznos gyakorlati tapasztalatokkal és a gyakorlatban már bizonyított technikákkal ötvözve. A kapcsolatközpontú szervezetek (Relationship Centered Organizations) számára nélkülözhetetlen tudást közvetítünk.

Digitális oklevél

 

Minden résztvevő egy digitális oklevelet kap a képzés elvégzéséről, amit megoszthatsz jelezve, hogy szakmádban igazi profi vagy, törekedsz a legjobb tudásra, és értékeled a folyamatos tanulás lehetőségét!


A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!