Melyik projektmenedzser képzés a nekem való?

Ha tanácstalanul állsz, hogy melyik projektmenedzser képzés lenne Neked a leginkább megfelelő, segítünk a választásban:projektmenedzser képzés

Projektvezetés a gyakorlatban – módszertan és készségfejlesztés

A projektvezetői munkához elengedhetetlen tudás, a módszertan megismerése és a projektvezetői készségek elsajátítása, megerősítése. Nélkülözhetetlen, akár most kezded a szakmát, akár már jó ideje projektvezetőként dolgozol.  Ezek a standardok képezik az alapját a munkavégzésnek, a közös megértésnek. Képzésünk interaktív módon, élvezetes és gyakorlatias formában visz végig a projektmenedzseri tudásterületeken.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Új utak a projektmenedzsmentben – tudás és tapasztalatátadás gyakorló projektvezetőknek

Feketeöves gyakorló projektvezető vagy? Ha nyitott vagy, számodra is van fejlődési lehetőség. Ha nemzetközi minősítésed van, és pontokat gyűjtesz, akkor is remekopció. Elsősorban nagyvállalatoknál, vagy nagyvállalatok beszállítói körében dolgozó projektvezetőknek ajánljuk.

Tudás- és tapasztalatátadásra épülő moderált szakmai beszélgetéseink során valós projektek kihívásait dolgozzuk fel. A valós projektek feldolgozása mellett áttekintést nyújtunk a projektmenedzsment aktuális trendjeiről, kihívásairól, a legújabb módszertanokról.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Egyéb kapcsolódó képzéseink projektvezetők számára:

Smart Talk: A lényeget mondd! – Vezetői gondolkodás és hatékony kommunikáció tréning

Kifejezetten projektvezetőknek és üzleti elemzőknek kifejlesztett program. Projektvezetőként gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy bonyolult szakmai szituációkat kell elmagyaráznunk felsővezetőknek. Ilyenkor esélyünk sincs, hogy megértessük a teljes képet. De mégis, hogy érjük el, hogy a vezetőség meghallgasson, és szakmailag a legjobb döntés szülessen? Ebben Papp Edit, az Erste Bank Hungary volt vezérigazgatója lesz a segítségünkre.  A képzés célja a vezetői gondolkodásmód, priorizáció, és a hatékony kommunikáció elsajátítása a felsővezetés felé. A képzés segítségével könnyedén megfogalmazhatod a lényeget, fókuszáltan adhatod át az információt, ami a vezetői meggyőzésben elengedhetetlen.

Tanulj meg a felsővezetés nyelvén!

Bővebb információ a képzésről >>

 

Hatékony változáskezelés – Hogyan kommunikáljunk változást? Hogyan kezeljük mások ellenállását?

Minden projekt változással jár. Projektvezetőként rendszeresen kezelnünk kell a változással szemben óhatatlanul megjelenő ellenállást. Ha szeretnéd ezt jobban kezelni, ez a képzés Neked való.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Időgazdálkodás – avagy a céljaimat szolgáló IDŐ (határok tartása)

Projektvezetőként, üzleti elemzőként sokszor ütközünk abba a problémába, hogy mások gazdálkodnak az időnkkel. Itt az ideje ezt kézbe venni, @Pékó Éva mutat erre garantáltan használható ötleteket.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Agilis szemléletformáló képzés

Agilis szemléletformáló képzésünket mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének átfogó képet kapni az agilitásról, az agilis módszertanokról, a scrumról, illetve a bevezetés feltételeiről és kihívásairól.

Bővebb információ a képzésről >>