Melyik projektmenedzser képzés a nekem való?

Kezdőknek és haladóknak szóló projektmenedzser képzéseink:

 

Junior projektmenedzser képzés- A projektmenedzsment gyakorlata és módszertana

A projektmenedzser munkájához elengedhetetlen tudás és módszertan megismerése, valamint a projektvezetői készségek elsajátítása, megerősítése. Nélkülözhetetlen, akár most kezded a szakmát, akár már egy ideje projektvezetőként dolgozol.  Ezek a standardok képezik az alapját a munkavégzésnek, a közös megértésnek. Projektmenedzser képzésünk interaktív módon, élvezetes és gyakorlatias formában visz végig a projektmenedzseri tudásterületeken, gyakorlatban használt eszközöket, sablonokat mutat be.

Bővebb információ a projektmenedzser képzésről >>

 

Haladó: Projektmenedzsment kihívások esettanulmányokon keresztül – tudás és tapasztalatátadás gyakorló projekmenedzsereknek

Feketeöves gyakorló projektvezető vagy? Számodra is van fejlődési lehetőség!

Tudás- és tapasztalatátadásra épülő moderált szakmai beszélgetéseink során valós projektek kihívásait dolgozzuk fel. A valós projektek feldolgozása mellett áttekintést nyújtunk a projektmenedzsment aktuális trendjeiről, kihívásairól, a legújabb módszertanokról. Elsősorban nagyvállalatoknál, vagy nagyvállalatok beszállítói körében dolgozó projektvezetőknek ajánljuk. Ha nemzetközi minősítésed van, és pontokat gyűjtesz, akkor is remek opció.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Egyéb, kapcsolódó projektmenedzser képzések:

 

TÉRJ MÁR A LÉNYEGRE! – Gondolkodj a felsővezetés fejével és kommunikálj sikeresen!

Kifejezetten projektmenedzserekneknek és üzleti elemzőknek kifejlesztett program. Projektvezetőként gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy bonyolult szakmai szituációkat kell elmagyaráznunk felsővezetőknek. Ilyenkor esélyünk sincs, hogy megértessük a teljes képet. De mégis, hogy érjük el, hogy a vezetőség meghallgasson, és szakmailag a legjobb döntés szülessen? Ebben Papp Edit, az Erste Bank Hungary volt vezérigazgatója lesz a segítségünkre.  A képzés célja a vezetői gondolkodásmód, priorizáció, és a hatékony kommunikáció elsajátítása a felsővezetés felé. A képzés segítségével könnyedén megfogalmazhatod a lényeget, fókuszáltan adhatod át az információt, ami a vezetői meggyőzésben elengedhetetlen.

Tudd, hogy a felsővezetők nem tanulnak meg szakértőül, a szakértőknek kell megtanulni felsővezetőül! Tanulj meg a felsővezetés nyelvén!

Bővebb információ a képzésről >>

 

Hatékony változáskezelés – Hogyan kommunikáljunk változást? Hogyan kezeljük mások ellenállását?

Minden projekt változással jár. Projektvezetőként rendszeresen kezelnünk kell a változással szemben óhatatlanul megjelenő ellenállást. Ha szeretnéd ezt jobban kezelni, ez a képzés Neked való.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Agilis szemléletformáló képzés

Agilis szemléletformáló képzésünket mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének átfogó képet kapni az agilitásról, az agilis módszertanokról, a scrumról, illetve a bevezetés feltételeiről és kihívásairól.

Bővebb információ a képzésről >>

Nemzetközi projektmenedzsment minősítés vizsgafelkészítőink:

 

PMI-PMP (Project Management Professional) vizsgafelkészítő program

Korunk elvárásaihoz alkalmazkodva, egyre több vállalatnál mosódnak el a határok a funkciók között, ahogy a gyors adaptációra és a rugalmasságra helyeződik a hangsúly. Ez azzal jár, hogy egyre többen dolgoznak funkciókon, és gyakran földrészeken is átívelő csapatokban, egy-egy stratégiai célkitűzést megvalósítva. Az ehhez szükséges tudásra egyre több dolgozónak van szüksége, még akkor is, ha a névjegykártyájukon nem „projektvezető” szerepel.

Bővebb információ a képzésről

 

PMI-ACP (Agile Certified Practitioner) vizsgafelkészítő

A PMI-ACP© az agilis módszertanok iránt érdeklődő, azokat használó projektvezetők számára növekvő fontosságú bizonyítvány, melynek segítségével bizonyíthatják jelenlegi és potenciális munkaadójuknak a piacon egyre fontosabbá váló agilis elméleti és gyakorlati tudásukat.

Bővebb információ a képzésről >>

Az összes most futó projektmenedzser képzés >>

 

Projektmenedzser állást keresel?

Összeszedett és jól szervezett vagy? Mindent megtervezel előre? Jól kommunikálsz és jól menedzseled a feladataidat? Jelentkezz Projektmenedzser Tehetségprogramunkba!

Projektmenedzser tehetségprogram >>

 

 

Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező