Képzéseink - Projektcoach Consulting

Solution Architect szemlélet (nem csak) rendszerszervezőknek

Képzésünk célja, hogy a rendszerszervezők képet kapjanak a Solution Architect szemléletmódról, megközelítésről, lehetővé téve, hogy nagyobb, komplexebb integrációt igénylő IT megoldások tervezését jobban, hatékonyabban és sikeresen tudják elvégezni.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. június 20-21.
 • 2024. október 16-17.
 • 2024. december 04-05.
RÉSZLETEK

Business Analyst I. módszertani és szemléletformáló képzés

Képzésünk célja a szakma nemzetközileg elfogadott standardjainak, fogalmainak és eszközrendszerének bemutatása. Design thinking  megközelítésre épülő módszertanunk agilis és klasszikus projektekben is alkalmazható. A képzésen kézhez kapsz egy több mint 170 elemből álló elemzési eszközgyűjteményt, amit szabadon használhatsz munkáid során.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. szeptember 17-18. - BETELT!
 • 2024. október 10-11. - PLUSZ időpont!
 • 2024. október 14-15. - BETELT!
 • 2024. november 12-13.
 • 2024. december 11-12.
RÉSZLETEK

A System Analyst/ Rendszerszervező szemléletmódja és eszköztára

Mi a rendszerszervező szerepe? Kikkel áll kapcsolatban? Kitől és milyen részletezettségű anyagokat kell kapnia (inputok), és ezekből milyen anyagokat kell készítenie? Mik az elvégzendő feladatok? Milyen elemekre kell kiterjedjen a rendszerszervező figyelme? Mit tartalmazzon az LLD? Hiánypótló képzésünkön a rendszerszervezők gondolkodásmódját és leszállítandóit vesszük górcső alá.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. szeptember 27. és 30.
 • 2024. november 15. és 18.
RÉSZLETEK

Projektmenedzsment képzés – gyakorlat és módszertan

A képzés célja áttekintést és gyakorlati tapasztalatot szerezni a projektmenedzsmentről. Kipróbálásra kerülnek a projektvezetés nélkülözhetetlen eszközei, amik nem hiányozhatnak egy profi projektvezető szerszámosládájából. A résztvevők képesek lesznek önállóan projektet vezetni, a problémákat észlelni és kezelni.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 9-10.
 • 2024. november 27-28.
RÉSZLETEK

PMI-ACP (Agile Certified Practitioner) vizsgafelkészítő

A PMI-ACP az agilis módszertanok iránt érdeklődő, azokat használó szakemberek számára növekvő fontosságú minősítés. Ennek segítségével bizonyíthatják jelenlegi és potenciális munkaadójuknak a piacon egyre fontosabbá váló agilis elméleti és gyakorlati tudásukat.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 9-10-11.
RÉSZLETEK

IT Business Relationship Management módszertani képzés

Hogyan váljunk az üzlet számára stratégiai partnerré? A legjobb gyakorlatokat összegyűjtő IT BRM módszertan legfontosabb sikertényezőit ismertetjük. Mire fektessünk nagy hangsúlyt annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk az üzlethez és közösen maximális értéket teremtsünk a vállalat számára?

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 14-15.
RÉSZLETEK

PMI-PBA (PMI Professional in Business Analysis Certificate) nemzetközi minősítés vizsgafelkészítő

A PMI-PBA minősítés megszerzésével nemzetközileg elismert szintre emelhető az üzleti elemzői tudás. Ha sikeres vizsgát akarsz tenni hozzánk jössz, több száz óra tanulást spórolunk meg neked. A hazai vizsgázottak többségét mi készítettük fel a sikeres vizsgára. Sikerességi rátánk: 100 %.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 18-tól
RÉSZLETEK

Agilis csapatok vezetésének gyakorlati problémái és megoldásuk képzés

Scrum Masterként dolgozol? Product Ownerként Neked kell ellátni a csapat vezetésének feladatait is? Ez a képzés konkrét eszközöket ad a kezedbe, amelyekkel a következő szintre léphetsz. Plusz: Bemutatjuk a legmodernebb informatikai támogató rendszereket, amelyekkel jelentős időt spórolhatsz meg és növelheted csapatod hatékonyságát.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 18. és 25.
RÉSZLETEK

Scrum Master képzés – hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatok

Az elmúlt években a Scrum masterek szerepe jelentős változáson ment keresztül az üzleti környezet átalakulásával és az új technológiai trendek megjelenésével. Képzésünkön a modern Scrum Master eszközrendszere sajátítható el.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 18-25.
RÉSZLETEK

Business Analyst II. – Gyakorlati, elmélyítő képzés

Képzésünkön résztvevők begyakorolják az üzleti elemzés eszközeit az ötlet felmerülésétől a megoldás értékeléséig. Esettanulmányon keresztül történik a gyakorlat elsajátítása, ezáltal azonnal be is épül a saját eszköztárba. A résztvevők kipróbálják a leggyakrabban használt eszközöket, modelleket, és fejlesztik kérdezéstechnikájukat.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. október 28-29.
 • 2024. december 5-6.
RÉSZLETEK

PPMO+ Program – képzés PMO vezetőknek és portfólió menedzsereknek

100% -ban működő, kipróbált portfólió menedzsment módszerek! Bemutatunk működő és elbukott portfóliómenedzsment elemeket, több projektportfólió tervezési, illetve demand management modellt. Hiánypótló képzés, gyakorlatban bizonyított megoldásokkal, módszerekkel, sablonokkal. és elfogadtatásával.
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 13-14.
RÉSZLETEK

Térj a lényegre! Gondolkodj a felsővezetés fejével és kommunikálj sikeresen!

Azoknak a kollégáknak, akiknek rendszeresen kommunikálniuk kell a felsővezetéssel (pl. döntési anyagokat előkészíteni, prezentálni, beszámolókat, státuszolni, stb.), Papp Edit, az Erstebank Hungary volt vezérigazgatója mutatja meg, mire kíváncsi valójában a felsővezető, és mire biztosan nem.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 14-15.
RÉSZLETEK

Az IT igénykezelés leggyakrabban elkövetett hibái workshop

Miért nehéz a priorizáció? Hogyan tehetjük az igényeket összehasonlíthatóvá? Az informatikai igénykezelés sok vállalatnak okoz problémát. Gyakorlati képzésünkön a leggyakoribb problémákat vesszük végig a jellemzően elkövetett hibákon keresztül.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 19.
RÉSZLETEK

Projektportfólió minőségbiztosítás

A két napos tréning célja a projekt minőség-menedzsment témakör feldolgozása, amely hozzásegíti a képzésben résztvevőt a projekt portfólióban lévő projektek minőségének monitorozására.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 19-20.
RÉSZLETEK

Folyamatmodellezés, mérés és folyamatoptimalizálás – módszerek, eszközök – Lean képzés

A Business Analyst eszköztárából nem hiányozhat a folyamatszemlélet. Ehhez adunk segítséget LEAN képzésünkkel, melynek célja bemutatni és megismertetni a folyamatmodellezés eszközeit, a folyamatelemzés és mérés módszereit, és a hatékony, optimális folyamatok megtervezését.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 19-20.
RÉSZLETEK

Product Owner a gyakorlatban – variációk, ötletek, megoldások

Fontos része a képzésnek, hogy módszertani elemeket a teljes igény életciklus mentén ismerteti, rámutatva, hogy a Product Owner által a napi munka során végzett tevékenysége hogyan kapcsolódnak a vallatti szintű folyamatokhoz, vállalati szintű agilis működéshez. Gyakorlati képzésünkön a kiválasztott technikák napi használat közben felmerül kérdéseit, valós eseteket tekintjük át és elemzzük közösen.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 20-21.
RÉSZLETEK

Scope/követelményworkshop facilitáció, kérdezéstechnika, design thinking

A képzés célja, hogy azonnal használható eszközöket adjon minden Business Analyst és Projektmenedzser, Product Owner vagy Scrum Master kolléga kezébe, akik interjúkat vagy követelményworkshopokat kell hatékonyan lebonyolítaniuk.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 21-22.
RÉSZLETEK

Agilis Business Analyst képzés

A képzés során tisztázzuk az üzleti elemzés helyét az agilitás térképén. Megtanulunk epic-eket, user storykat és elfogadási kritériumokat írni, lebontani. A gyakorlati válaszokat közös műhelymunkával keressük!

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. november 25-26.
RÉSZLETEK

Változásmenedzsment – Ellenállásból együttműködés

A program célja a változásokat végrehajtók hatékonyságának növelése tudás elmélyítésével, rendszerezésével, stakeholder kommunikáció erősítésével, képességek fejlesztésével. Esettanulmány kidolgozása során tapasztalatot szereznek a problémák megelőzésében, feloldásában.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. december 04.
RÉSZLETEK

Napjaink PM kihívásai haladó projektmenedzsereknek

A tréning célja a tankönyvből nem megszerezhető tudás összegzése és gyakorlati megoldások bemutatása. Szó esik a projektmenedzsment legújabb trendjeiről és kihívásairól, illetve a résztvevők által behozott valós projektproblémákra keresünk valódi, működő megoldásokat.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Agilis módszertan képzés

Azonnal használható agilis módszertan és szabályrendszer azoknak, akik szeretnék beépíteni az agilis gondolkodásmódot saját, vállalatuk vezetési eszköztárába. Ehhez átfogó ismereteket biztosít az agilis módszertanokról és részletesen bemutatja a Scrum-ot, mely a legismertebb agilis metódus.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Értsd az ügyfeled! – Business Analyst képzés informatikai fejlesztő/ megoldásszállító cégeknek

Informatikai fejlesztő/megoldásszállító cégek kollégáinak Business Analyst I. szemléletformáló és módszertani képzésünk átalakított változatát kínáljuk, ami az ügyféllel való együttműködés speciális területeire fókuszál, az ügyfél és a szállítói szempontrendszert is figyelembe véve.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Értéket, gyorsan – agilis demand menedzsment mindenkinek

Tréningünkön egy nagyvállalati környezetben működő üzleti érték alapú demandmenedzsment modellt mutatunk be, amely a gyakorlatban már bizonyított, és sok eleme, eszköze önmagában is bevezethető, függetlenül, hogy a szervezet hagyományosan, agilisan, vagy vegyesen működteti a projektjeit.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK

Ügyfél-centrikus design a gyakorlatban vállalatoknak

A képzést elsősorban olyan csapatoknak alakítottuk ki, akik együtt dolgoznak a cégen belül digitális felületek, folyamatok kialakításán és szeretnék megismerni a design folyamatot gyakorlati feladatokon keresztül.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 • Igény szerint kihelyezett formában
RÉSZLETEK