Lean képzés - Folyamatmodellezés, mérés, optimalizálás
értékelés
0

Mikor válaszd a folyamatoptimalizáló / Lean képzést?

 • ha Business Analystként hatékonyabban szeretnél működni
 • ha Folyamatszervezőként bővíteni szeretnéd ismereteidet
 • ha a folyamatoptimalizálás is beletartozik a feladatkörödbe

Az üzleti elemzők és folyamatszervezők számára a folyamatszemlélet, a folyamatelemzés és a folyamatoptimalizáció képessége az egyik legfontosabb kompetencia, amit mélyen szükséges elsajátítani ahhoz, hogy a kialakítandó megoldást optimális folyamatok mentén tudják megtervezni és a vállalat tevékenységéről teljesebb képet kapjanak.

Folyamatok ábrázolása, mérése és folyamatoptimalizálás – módszerek, eszközök Lean képzésünket az ügyfélelégedettség és az üzleti hatékonyság szolgálatában lehet alkalmazni. A projektekben dolgozó üzleti elemzők, folyamatfejlesztők, folyamatgazdák, projektmenedzserek gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a régi, nehézkes működést fel kell, hogy váltsa egy gyors, hatékony, könnyű és ügyfélbarát vállalati folyamat.  

Az új működés a jelenlegi üzleti és IT folyamatok felülvizsgálatával és megértésével kezdődik, majd a tevékenységek elemzését követően, az elvárt eredmények mentén a folyamat újragondolását és át-, vagy kialakítását is el kell végezni. Mindehhez igénybe vehetünk változatos vizualizációs, illetve jól adaptálható, könnyen elsajátítható folyamatelemzési módszertani eszközöket. 

A lean képzés ezen eszközökből válogatva, valamint valós projektekből átemelt esettanulmányok felhasználásával törekszik a folyamatelemzési tudás legjavát feltárni.

Kinek ajánljuk a LEAN képzést?

 • Elsősorban Business Analyst-oknak,
 • Folyamatfejlesztőknek,
 • Folyamatgazdáknak,
 • Product Ownereknek,
 • Projektvezetőknek,
 • és mindenkinek, akik meg szeretnének ismerkedni a folyamatoptimalizáló gondolkodásmóddal.

Milyen problémákkal szembesülve válaszd ezt a képzést?

 • a jelenlegi folyamatok end-to-end feltérképezése nehézségekbe ütközik, a folyamatleírások gyakran elavultak, nincs olyan kolléga, aki végig átlátja a működést
 • a folyamatot támogató rendszerek specifikáltak, de a teljes TO-BE folyamat feltáratlan és elvarratlan marad
 • a kialakított folyamatok lehet, hogy működőképesek, de nem optimalizáltak
  a működési veszteségeket nem számolják fel, így a folyamat valójában nehézkes, bonyolult, nem felhasználó,- és ügyfélbarát
 • az ügyfél- vagy üzleti fókusz helyett a részletkérdések kerülnek fókuszba.

Ezen problémákra nyújt megoldást ez a Lean képzés, amelyen a résztvevők elsajátíthatják a folyamatelemzés és a folyamatoptimalizáló gondolkodás és eszköztár működését. Gyakorlati esettanulmányok révén a résztvevők eszköztárába beépül a folyamatszemlélet. Ez egyúttal lehetőséget ad arra, hogy a vállalat átalakításában fontos üzleti, ügyfél- és vezetői motivációkat is megértsék a résztvevők. Elsajátítják továbbá azon kritikus, alapvető eszközök használatát, melyek üzleti elemzői, folyamatszervezői munkájukhoz létfontosságúak.

Digitális oklevél

 

Minden résztvevő egy digitális oklevelet kap a képzés elvégzéséről, amit megoszthatsz jelezve, hogy szakmádban igazi profi vagy, törekedsz a legjobb tudásra, és értékeled a folyamatos tanulás lehetőségét!


A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!