Scrum Master képzés - kezdőknek és haladóknak - Projektcoach

Ha átlagon felüli Scrum Master szeretnél lenni, akkor ez a Scrum Master képzés  konkrét eszközöket ad a kezedbe, amelyekkel a következő szintre léphetsz.

Ez a Scrum Master képzés a szerepkör hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatát, legmodernebb technikáit mutatja be, nemzetközi szinten bizonyított szakember tolmácsolásában. 

A képzés felkészít a Scrum.org nemzetközi Professional Scrum Master vizsgájára.

  • Késnek a csapattagok a scrum eseményekről?
  • Nem működik a code review csapaton belül?
  • Nehéz eldöntened, hogy egy feladat user story vagy spike?
  • Nem megy a becslés?
  • Sprintről sprintre nincs betartva a Definition of Ready?
  • Nehézségekbe ütközik a kapacitás menedzselése?
  • Ugyanazok a problémák kerülnek elő a Retrospektív meetingen?
  • Nem marad elég idő a tesztelésre a sprint végén?
  • A stakeholderek nem járnak a review-ra, mert túl „technikai” ?

A leggyakrabban előforduló, valós helyzeteket bemutató esettanulmányokon keresztül azonnal alkalmazható eszközrendszert adunk Nektek, amelyek segítségével hatékonyan tudjátok majd  támogatni és segíteni a csapatot, és képesek lesztek Scrum Master szerepkörben sikeresen helytállni.

 A Scrum Mastereknek naprakésznek kell lenniük az új eszközöket és technológiákat illetően is. Korábban egy magabiztos Jira és Confluence használat elegendő volt. ma már elengedhetetlen az Atlassian által bevezetett újítások és fejlesztések ismerete is, ezért bemutatjuk a legmodernebb informatikai támogató rendszereket, amelyekkel jelentős időt spórolhatsz meg és növelheted csapatod hatékonyságát.

Kinek ajánljuk a Scrum Master képzést?

Ajánljuk azon  Scrum Master szerepkörre készülő, vagy azt betöltő munkavállalóknak, akik  szeretnének átlagon felüli teljesítményt mutatni, illetve szakértőnek lenni az új eszközök és megoldások terén, példát mutatva ezzel a csapatnak, stakeholdereknek.

Miért lesz hasznos ez a Scrum Master képzés Neked?

Megtanítunk a Scrum Masterek által legtöbbször tapasztalt problémák, kihívások kezelésére, megoldására.

Gyakorlatban bizonyított eszközöket adunk a kezedbe, amikkel erősíthető a csapatmunka, növelhető a kreativitás, valamint növelhető a személyes hatékonyság, és amivel egy naprakész Scrum Masternek rendelkeznie kell.

Digitális oklevél

 

Minden résztvevő egy digitális oklevelet kap a képzés elvégzéséről, amit megoszthatsz jelezve, hogy szakmádban igazi profi vagy, törekedsz a legjobb tudásra, és értékeled a folyamatos tanulás lehetőségét!


A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!