PMI-PBA (PMI Professional in Business Analysis Certificate) nemzetközi minősítés vizsgafelkészítő

Miért érdemes letenni a PMI PBA vizsgát?

Az üzleti elemzésben elakadtál vagy kiemelkednél? Szeretnéd tudásod nemzetközileg is elismert szinten bizonyítani?

PMI Professional in Business Analysis (PMI-PBA) minősítés megszerzésével nemzetközileg is elismert szintre emelheted tudásod az üzleti elemzésben. Jelzed a világnak, hogy szakmailag igényes, és fejlődésre nyitott vagy!

Nemzetközi szintű Business Analyst tudásra vágysz? Üzleti elemzési módszertant kell kialakítanod?

Képzésünkön nem csak a PMI-PBA vizsga követelményeit sajátíthatod el, hanem olyan gyakorlati eszközöket és technikákat is megismerhetsz, amelyek a mindennapi munkádban is hasznosak lesznek.

Képzésünk a vizsgakövetelményként elvárt 35 tréning kontakt órát teljesíti.

Miért minket válassz?

 • Veled leszünk egész úton: Ez a képzés nem ér véget a kiírt időpontban:  addig tart, amíg sikeres vizsgát teszel. Addig segítünk, amíg meg nem szerzed a minősítést.  Ha valami mégis közbejön, a felkészítőt díjmentesen megismételheted a későbbiekben.
 • Időt és erőfeszítést takaríthatsz meg:  Jól strukturált és lényegre törő anyagainkkal akár több száz óra otthoni tanulást spórolhatsz meg. Ha alkalomról alkalomra készülsz, a felkészítőt követően sikeres vizsgát tehetsz.
 •  Bizonyított eredmények: Az elmúlt években hallgatóink kivétel nélkül kimagasló eredményeket értek el a vizsgán, amelynek köszönhetően a vizsgasikerességi rátánk 100%!
 • Eszközgyűjtemény a gyakorlatban: A képzés során kapott Business Analyst eszközgyűjteménnyel, sablonokkal nem csak a vizsgán, hanem a napi munkádban is eredményesebb lehetsz.
 • Vizsgaszimulációs adatbázis: Egy 700+ kérdést tartalmazó adatbázissal is készülünk, ami a vizsgára való felkészülésben nélkülözhetetlen lesz.
 • Gyakorlati tapasztalat: Trénereink nem csak elméleti tudással, hanem számos sikeres projekten bizonyított gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, amelyet szívesen osztanak meg veled.
 • Vizsgateszt nappal készülünk: A képzés végén egy teljes tesztnapot biztosítunk, így valós körülmények között is tesztelheted tudásodat.
 • Hatékony vizsgatippek: Biztosítunk tippeket és trükköket, hogy a legjobbat hozd ki magadból a vizsgán.

A további előnyökről, a felkészülés nehézségeiről olvasd el interjúnkat és nézd meg a videónkat!

Ki tartja a PMI-PBA vizsgafelkészítő tréninget?

Fodor Andrea PMI-PBA, Professional Business Analyst, tanácsadó, tréner

Több, mint 25 év vezetői, tanácsadói, projektvezetői és üzleti elemzői, illetve tréneri tapasztalattal rendelkezik. Vezetőként főkönyvelői, kontrolling igazgatói, program-menedzseri, valamint befektetési szolgáltatási területeken gazdasági vezetői pozíciókban tevékenykedett.

Szakmai pályafutása során több, mint 25 jelentős méretű, és sok kisebb projektben vettem részt, szponzorként, projektvezetőként, program menedzserként, szakmai vezetőként, üzleti felelősként vagy elemzőként, illetve szakértőként, tanácsadóként. Tréningjeinken rengeteg cég működésébe, problémáiba bepillantást engedünk.

Meghallgatnád egy résztvevőnk tapasztalatait?

Tekintsd meg miniinterjúnkat Vajas Petivel, aki sikeresen megszerezte a minősítést.

A PMI-PBA vizsga előfeltételei

 • az elmúlt 8 évben szerzett 4500 Business Analyst munkaóra (felsőfokú végzettség esetén) (középfokú végzettséggel rendelkezőknek 7500 Business Analyst munkaóra)
 • ebből 2000 projekten töltött munkaóra
 • 35  kontakt óra Business Analyst képzés (felkészítő képzésünk biztosítja)
 • a vizsgadíj befizetése (555 USD, PMI tagoknak 405 USD)
 • megfelelő szintű angol nyelvtudás

A PMI által meghatározott fenti feltételeknek való megfelelés szükséges a vizsgára való jelentkezéshez!

Időpontok, helyszín

IDŐTARTAM: 6 x 0,5 nap + 1 teszt vizsganap

KÉPZÉSI IDŐPONTOK: 

6×0.5 nap: 9:00-14:00 2024.április 26., május 3.,10.,17.,24.,31.

teszt vizsganap: 9:00-17:00 2024. június 28.

Amennyiben a helyzet úgy kívánja, online interaktív formában tartjuk.

A TANTERMI KÉPZÉS HELYSZÍNE: 1035 Budapest, Hunor utca 30. C. épület, III. lépcsőház, fszt. 2.

*A helyszínváltozás jogát fenntartjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Szekér Enikő:  + 36 (70) 531 9566

Képzés ára, kedvezmények

KÉPZÉS ÁRA:

Alap csomag: 230 000 Ft + ÁFA /fő képzési díj

Közepes csomag: 230 000 Ft + ÁFA /fő + képzési díj és 89 USD összegű vizsgaadatbázis* díj forintban + ÁFA /fő

*700+ kérdést tartalmazó vizsgaszimulációs adatbázis három hónapos előfizetéssel

Teljes csomag: képzési díj + vizsgaadatbázis + vizsgadíj

230 000 Ft + ÁFA + 89 USD összegű vizsgaadatbázis* díj forintban + ÁFA /fő + 555 USD összegű vizsgadíj forintban+ ÁFA/fő. PMI tagoknak 405 USD összegű vizsgadíj forintban+ ÁFA .

*Magánszemélyeknek kifizetődőbb, amennyiben a tesztadatbázist és a vizsgadíjat közvetlenül a szolgáltatónak fizetik.

A képzés díját  átutalással lehetséges rendezni.

Képzésünkről mondták

„Leginkább azért mert a több száz oldalas anyag le van hozva a valóság talajára, egy feldolgozható, megtanulható szintre. Hangsúlyozva van, hogy mennyire fontos az elméleti tudás, a módszertan ismerete, de megvan a megfelelő hangsúly a valós tapasztalat. gyakorlat és az elmélet között. A sikeres vizsgára készít fel, kihangsúlyozza mindenkiben azt a gyakorlati tudást amit már megszerzett és arra építi fel az elméletet. Sőt – a tréning során kapott információk és anyagok konkrét segítséget jelentettek az aktuális feladataimban a munkahelyemen, be tudtam építeni a kapott tudást. Én a képzésen realizáltam, hogy a BA munkakör az amit csinálnom kell hosszú távon és ebben nemcsak az anyagnak, hanem a trénernek és a képzés hangulatának is óriási szerepe volt.
A szervezés is tökéletes volt, minden simán ment, időben megkaptuk az információkat, hatékonyan alkalmazkodtak a résztvevők igényeihez.” Kovács Judit

„Minden BA munkakörben dolgozó kollégának hasznos lehet egy jó keretrendszerben összeállított anyag akár ismétlésre is. Más cégeknél dolgozó BA kollégáktól is lehet trükköket ellesni.” Káldi László, OTP, Business Analyst

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező


  Blog

  Close

  Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező