PMP vizsga (PMI-PMP) felkészítés angol nyelven

PMI-PMP vizsga? Készülj velünk!

A nemzetközi minősítő PMP vizsga sikeres letételéhez szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek.

A PMP vizsga felkészítő képzés a vizsgakövetelményként elvárt 35 tréning kontakt órát teljesíti.

Angol nyelvű képzés, remek lehetőség, hogy a képzés közben is gyakorold a PMP vizsga nyelvét!

Korunk elvárásaihoz alkalmazkodva, egyre több vállalatnál mosódnak el a határok a funkciók között, ahogy a gyors adaptációra és a rugalmasságra helyeződik a hangsúly. Ez azzal jár, hogy egyre többen dolgoznak funkciókon, és gyakran földrészeken is átívelő csapatokban, egy-egy stratégiai célkitűzést megvalósítva. Az ehhez szükséges tudásra egyre több dolgozónak van szüksége, még akkor is, ha a névjegykártyájukon nem „projektvezető” szerepel. Ebben segít a PMI – PMP  vizsga felkészítő program.

Ahhoz, hogy képesek legyünk ellátni ezen szerepünket, hatékony eszköztárra, tudásra és készségekre is szükségünk van. Naponta találkozunk azzal, hogy egy projekt határideje csúszásba került. Túllépte a költségkereteket, vagy nem is szállította le azt, amit ígért. Ennél is nagyobb probléma, amikor a befejezett projekt az eredeti célkitűzéseket oly annyira nem éri el, hogy a vevő és a felhasználók is keserű szájízzel tekintenek az eredmények hiányára. Ha pedig erről a szervezet nem is beszél, nem tárja fel a problémák gyökerét, hosszú távú, negatív hatásai lehetnek a vállalat sikerességére.

Lehet-e ezen segíteni? Természetesen! A projektvezetés, mint szakma jól dokumentált, hatékony eszköztárral rendelkezik, amely tanulható. Ezen a kurzuson a projektvezetés összes aspektusát érintjük. A projektmenedzsment szabványának tekinthető, a PMI (Project Management Institute) által publikált PMBOK (Project Management Body of Knowledge) kiadványára épül. A PMP vizsga nyelve mindenképpen angol. Ez a programunk pedig a nemzetközi résztvevők miatt teljesen angol nyelven folyik. A PMP vizsga felkészítés tartalma megfelel a PMI követelményeinek, és a vizsga tartalmát meghatározó, Exam Content Outline dokumentum legfrissebb (2021 januári) változatára épül.

A program témakörei:

 • Fundamental Definitions
 • The Environment of Projects
 • The Role of The Project Manager
 • The Predictive – Adaptive Scale
 • The Project Management Processes
 • People and Teams
 • Professional Responsibility and Code of Ethics

Melyik projektmenedzsment képzés a nekem való? – (projektcoach.hu)

További információk a minősítésről

Partnerünk által tartott képzés!

Ki tartja a képzést?

Horváth Balázs, PMP, PMI-ACP, CSM, CSPO
Prediktív és adaptív projektmenedzsment tanácsadó és tréner

Karrierjét programozóként kezdte a Nokia kutatás-fejlesztési osztályán, ahol 2002-ben egy 120 fős csapat projektvezetője lett. Azóta megfordult marketing, sales és egyéb területeken is, majd 2008-ban saját videojáték-fejlesztő stúdiót hozott létre, gyermekkori álmát megvalósítva. 2005-ben lett PMP (Project Management Professional), majd 2006-ban szerezte meg a CSM (Certified Scrum Master) bizonyítványát, közvetlenül a Scrum egyik alapítója, Ken Schwaber által tartott képzésen. Emellett 2015-ben PMI-ACP (Agile Certified Practitioner) képesítést is szerzett, továbbá CSPO, PSM I. és PAL-EBM képesítésekkel is rendelkezik.
Részt vett a PMBOK magyar fordításában a harmadik és az ötödik kiadásában, a hatodik kiadásnak pedig ő volt a vezető fordítója. 2009 óta oktatja a prediktív (tradicionális) és az adaptív (agilis) projektvezetést Magyarországon és külföldön egyaránt.

Az elmúlt több, mint két évtized változatos vezetési tapasztalataira (multinacionális óriáscég, startup, szórakoztatóipari, telekommunikációs és luxustermékek fejlesztése és globális piacra vitele stb.) alapozva képes a projektvezetési technikákat és metódusokat életből vett példákkal szemléltetni; a könyvekben gyakran absztrakt módon összegyűjtött tudást kézzelfoghatóvá tenni. Energikus, modern és közvetlen előadásmódja biztosítja, hogy a résztvevők a tudás mellett inspirációt és karrier-iránymutatást is kapnak. Korábbi, magyar és angol nyelven tartott oktatásain (prediktív és adaptív módszertanokat is számolva) több mint 2500 fő vett részt.

PMP® vizsgajelentkezési feltételek:

Oktatási és tapasztalati követelményeknek is meg kell felelnie annak, aki a PMP® vizsgára jelentkezik, a következők szerint:

Oktatási követelmény Felsőfokú végzettség (legalább 4 éves képzés)
Projektvezetői tapasztalat Igazoltan legalább 36 hónapnyi, nem átfedő projektvezetői tapasztalat
A vizsga tartalmát lefedő képzésen való részvétel 35 óra, vagy CAPM igazolás

vagy

Oktatási követelmény Középfokú végzettség
Projektvezetői tapasztalat Igazoltan legalább 60 hónapnyi, nem átfedő projektvezetői tapasztalat
A vizsga tartalmát lefedő képzésen való részvétel 35 óra, vagy CAPM igazolás

A vizsga ára (közvetlenül a PMI-nak fizetendő, a kurzus ára nem tartalmazza): 555 USD

Részletes feltételek itt: https://www.pmi.org/certifications/project-management-pmp

Időpontok, helyszín

IDŐTARTAM: 5 nap

KÉPZÉSI IDŐPONTOK: 

 • 2023. november 13-14-15.; 20-21.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Illés Alexandra: +36 (70) 791 43 50

Szekér Enikő:  + 36 (70) 531 9566

Képzés ára, kedvezmények

KÉPZÉS ÁRA:

349 000 Ft + ÁFA/fő

Opcionális és javasolt a vizsgafelkészülést nagyban segítő, 2000 kérdést tartalmazó tesztkérdés-csomag, melyet igény esetén minden résztvevő számára biztosítunk (felárral).

Előfeltétel: A programhoz nincs, a vizsgára bocsájtáshoz pedig a fentiek szerint.

A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lap visszaküldésével válik véglegessé, itt a honlapon történő jelentkezés csak helyfoglalásnak minősül, fizetési kötelezettséggel nem jár!

Ha hasonló tartalmakat szeretnél olvasni, iratkozz fel szakmai hírleveleinkre!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező


  Blog

  Close

  Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


   A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező