Melyik Business Analyst képzés a nekem való?

Ha szeretnéd tudni,  melyik Business Analyst képzés lenne Neked a leginkább megfelelő, segítünk a választásban:

 

Business Analyst I. – Módszertani és szemléletformáló képzés

business analyst képzés

A Business Analyst munkához elengedhetetlen tudás, a módszertan megismerése. Nélkülözhetetlen, akár most kezded a szakmát, akár már jó ideje üzleti elemzőként, tanácsadóként, vagy szakmai projektvezetőként dolgozol, és szeretnéd megismerni a szakmai standardokat.   Ezek a standardok képezik az alapját a munkavégzésnek, a közös megértésnek. Képzésünk  gyakorlati, készségfejlesztő, és szemléletfejlesztő elemeket is tartalmaz, valamint megismertetünk közel 150, üzleti elemzésben használható elemzési eszközzel.

Bővebb információ a képzésről >>

 

A két napos üzleti elemző alapképzés után gyakorlati napokon, esettanulmányokon keresztül tudod begyakorolni a megismert eszközöket, módszereket:

Business Analyst gyakorlati nap 1-2. – Esettanulmány:     A 2 napos esettanulmányon a résztvevők begyakorolják az üzleti elemzés eszközeit az ötlet felmerülésétől a megoldás értékeléséig. Esettanulmányon keresztül történik a gyakorlat elsajátítása, ezáltal azonnal be is épül a saját eszköztárba. A résztvevők kipróbálják a leggyakrabban használt eszközöket, modelleket, és fejlesztik kérdezéstechnikájukat.

  • Begyakorlásra kerülnek az igényfelmérés eszközei és készségei az ötlettől a megvalósítás elindításáig.
  •  begyakorolhatod 4 szintű követelménymenedzsment modellünkön keresztül a követelménygyűjtés, -elemzés és -menedzsment technikáit.

Gyakorlati nap 3: Agilis business analyst amennyiben agilis projektekben dolgozol, itt megismered és begyakorolhatod az agilis módszertanok Business Analyst sajátosságait.

Amennyiben a business analyst gyakorlati napokra is jelentkezel, keresd csomagajánlatainkat!

 

Értsd az ügyfeled! Szállíts jó megoldást! – Ügyféligény megértés mesterfokon

Megoldásszállító cégek, tanácsadók sokszor szenvednek attól, hogy az ügyfél nem tudja pontosan meghatározni, mit is szeretne. A kapott dokumentációk hiányosak, nem tartalmaznak minden szükséges információt. Az is gyakori, hogy a szállítónak kell pótolnia az ügyfél oldali szakmai kompetencia/erőforráshiányt.

A fenti helyzetek kezeléséhez rendkívül fontos az ügyféligény megértése, illetve projektérettségének felmérése, hiszen a várható kockázatokat, illetve az elvégzendő munka mennyiségét ez fogja meghatározni.

Tudomásul kell venni, hogy a szállítói oldalon ülő kollégák nem üzleti elemzők, bár nagyrészt üzleti elemzői tevékenységet végeznek.

Ha tanácsadóként vagy szakmai konzulensként dolgozol, válaszd inkább a Business Analyts I. képzés  megoldásszállítók számára átalakított változatát, mely az ügyféllel való együttműködés speciális területeire fókuszál, az ügyfél és a szállítói szempontrendszert is figyelembe véve.

PMI-PBA (Professional Business Analyst) vizsgafelkészítő képzés

A képzés célja a résztvevők PMI-PBA minősítő vizsgára való felkészítése. A képzés a PMI által vizsgakövetelményként támasztott 35 kontaktóra üzleti elemzői képzési követelményt teljes mértékben biztosítja. Azoknak a tapasztalt és gyakorlott Business Analyst kollégáknak ajánljuk, akik nemzetközileg elismert minősítést szereznének. A minősítés által előnybe kerülhetsz álláskeresésnél, magasabb jövedelmet érhetsz el, illetve azt üzened a világnak, hogy szakmailag igényes, fejlődésre nyitott vagy.

Részletes tudást, gyakorlatokat és a vizsgán alkalmazható praktikákat biztosít, valamint rengeteg időt megspórolhatsz a képzéssel.

Bővebb információ a képzésről >>

 

TÉRJ MÁR A LÉNYEGRE! – Tanuld meg a felsővezetés nyelvét

Kifejezetten projektvezetőknek és üzleti elemzőknek kifejlesztett program. Projektvezetőként gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy bonyolult szakmai szituációkat kell elmagyaráznunk felsővezetőknek. Ilyenkor esélyünk sincs, hogy megértessük a teljes képet. De mégis, hogy érjük el, hogy a vezetőség meghallgasson, és szakmailag a legjobb döntés szülessen? Ebben Papp Edit, az Erste Bank Hungary volt vezérigazgatója lesz a segítségünkre.  A képzés célja a vezetői gondolkodásmód, priorizáció, és a hatékony kommunikáció elsajátítása a felsővezetés felé. A képzés segítségével könnyedén megfogalmazhatod a lényeget, fókuszáltan adhatod át az információt, ami a vezetői meggyőzésben elengedhetetlen.

Tudd, hogy a felsővezetők nem tanulnak meg szakértőül, a szakértőknek kell megtanulni felsővezetőül! Tanulj meg a felsővezetés nyelvén!

Bővebb információ a képzésről >>

 

Folyamatok ábrázolása, mérése, optimalizálása – a folyamatfejlesztés módszerei, eszköztára

A képzés célja a folyamatelemzés eszköztárának és módszertanainak megismerése LEAN alapokon,  egy olyan „LEAN metodologista” oktató tolmácsolásában  aki maga is megélte egy a szolgáltató szektorban ismert vállalat teljes szervezetre vonatkozó LEAN bevezetés kihívásait, majd tapasztalatait több vállalat hasonló projektjeiben szélesítette tovább, s tudását aktívan építi ma is menedzsment tanácsadási és működés kiválósági projektjeiben.

Ismerd meg a hatékony folyamatszervezés eszközeit, 5 napi tudást 2 napban!

Bővebb információ a képzésről >>

 

Egyéb kapcsolódó Business Analyst képzések:

 

Hatékony változáskezelés – Hogyan kommunikáljunk változást? Hogyan kezeljük mások ellenállását?

Minden projekt változással jár. Projektvezetőként rendszeresen kezelnünk kell a változással szemben óhatatlanul megjelenő ellenállást. Ha szeretnéd ezt jobban kezelni, ez a képzés Neked való.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Agilis szemléletformáló képzés

Agilis szemléletformáló képzésünket mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének átfogó képet kapni az agilitásról, az agilis módszertanokról, a scrumról, illetve a bevezetés feltételeiről és kihívásairól.

Bővebb információ a képzésről >>

 

Ha további információra lenne szükséged a döntéshez, hívj minket a +36 70 531 9566-s számon!

Téged is várunk képzéseinken!


 

Business Analyst állást keresel?

Jól kezeled az információkat, el tudsz mélyedni a részletekben és könnyen megtalálod az összefüggéseket? Jó a szövegértésed? Mindenről táblázatot vezetsz? Strukturált és analitikus gondolkodású vagy? Jelentkezz Business Analyst Tehetségprogramunkba!

Business Analyst Tehetségprogram – Projektcoach Consulting Kft.

Close

Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre, és tarts lépést a fejlődéssel, újdonságokkal!


    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező